Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » éppen nyaralok és a házunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

éppen nyaralok és a házunk mellet van egy kisebb vendéglő, van egy fiatal csaj kiszolgáló, kicsit telt nem duci de nem is sovány 20-26körül lehet, horvát lány, (lent folytatás? )

Figyelt kérdés

arra gondoltan egyik nap mikor fizetek megkérdezem van e barátja, ha van hagyom ha nincs megkérdem szeret e csokolozni és. Munka után csokolozna e velem? Ha jól megy talán a szeretkezést is megkérdezném.

vélemény?

(szűz vagyok)

2011. júl. 28. 02:09
1 2
 1/20 Inkog Nito ***** válasza:
74%
Attól hogy még horvát nem kell kurv@'nak nézni :D Ne így próbálj nőt szerezni ember xD Gondolom ott nyaralsz épp..Attől függ meddig vagy ott.Próbálj meg vele beszélgetni,elmondani hogy egyéjszakás kalandot akarsz.Kiakarod próbálni milyen.Semmi kötöttség csak szex.Persze előbb tényleg tudakold meg van-e pasija xD
2011. júl. 28. 02:13
 2/20 A kérdező kommentje:
nem nézem kurv.ának csak érdekelne a dolog:)
2011. júl. 28. 02:14
 3/20 anonim ***** válasza:
96%

"megkérdem szeret e csokolozni és. Munka után csokolozna e velem?"

ez mi?? :D:D:D hát ne is haragudj de ha ilyen amatőr 'dumával' próbálkoznál be én minimum kiröhögélek

2011. júl. 28. 02:14
 4/20 A kérdező kommentje:
mondtam hogy szüz vok és tapasztalatlan de ha van tanácsotok mivel probálkozzak szivesen elfogadnám
2011. júl. 28. 02:17
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg h van-e barátja. ha azt mondja nincs akkor megkérdezheted h és mikor végez és hogy munka után meghívhatod-e egy italra
2011. júl. 28. 02:24
 6/20 A kérdező kommentje:
rendben és ha elfogadja a meghivást?
2011. júl. 28. 02:26
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor isztok egyet, és beszélgettek. Aztán majd alakul.

Amúgy egyáltalán lenne hova felvinni, ha szexre kerülne a sor? Van szabad szoba? Kikkel nyaralsz te ott? Szülőkkel? Haverokkal?

2011. júl. 28. 02:32
 8/20 anonim ***** válasza:
41%

Ezen mit fogadna el? Képen fog röhögni!

Tutira dugja valaki, majd pont egy szüzikével fog leállni!

Ja és szerinted naponta hányan próbálkoznak be nála? Te lennél a legbénább az összes közül!

Szánalmasan szar vagy!

2011. júl. 28. 02:35
 9/20 A kérdező kommentje:
mivelnitteni ezért nála gondoltam, de ha nem elküldőm a szülőket valahova vagy nemom, de hogy adjam elő neki?
2011. júl. 28. 02:36
 10/20 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is hívd el egy italra vagy valami :))
2011. júl. 28. 02:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!