Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexbarátok? Vajon mennyire menne és hogy kéne egyáltalán rákérdeznem?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki 3 évvel fiatalabb és már ezer éve jóban vagyunk, gyakran itt van nálunk is, mivel öcsém egyik barátja. A helyzet az, hogy bár sosem tetszett igazán, egy buliban lefeküdtem vele (ő kezdeményezett én meg valamiért belementem, magam is meglepődtem rajta...) és megbeszéltük, hogy senkinek nem szólunk, és ezentúl is ugyanúgy barátok maradunk, ami megy is tökéletesen, de azóta valahogy mindig rámtör, hogy vele akarok szexelni és ez nem szerelem, tudom, hogy csak a szexre vágyom, de azt se tudom, hogy vezessem ezt egyáltalán föl neki. Segítsetek! Mégis mit mondhatnék neki?2011. júl. 28. 01:21
2/6 A kérdező kommentje:
És ha tőled ezt így megkérdezi valaki, nem mennél falnak véletlenül? (:
2011. júl. 28. 01:42
3/6 anonim 

válasza:

ha egy csaj kérdi nem hiszem am mond el neki hogy érzed ezt a vágyat stb.. egy srác ebbe 100% belemegy ha nincs csaja
4/6 anonim 

válasza:

fő az őszinteség, mondd el neki nyugodtan ;) tuti belemegy :)
5/6 anonim 

válasza:

első volt nektek? hány évesek vagytok?
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem első, neki nem. Én 18 vagyok, ő meg 15.
2011. aug. 1. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!