Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexbarátok lehetnek barátok is?
Azt hiszem elkél egy kis magyarázat a kérdésemhez :)
van egy srác akivel találkozgatok kb. havonta, mindig más helyen, országban, tulképp útitársnak is nevezhetném akivel mellesleg szexelünk.
nem tudom hová tenni a kapcsolatot, mert ismerjük is egymást már eléggé, gyerekkori sztoriktól kezdve mindenről szoktunk dumálni.
Na de nem mindegy milyen érzések. Az erős szexuális vonzalom és szimpátia azért még nem szerelem.
Én is voltam így, egyszerűen félig meghaltam amikor az a férfi a közelembe jött, imádtam, csodálatos volt, nem lehet szavakat találni a kinézetére, egyszerűen gyönyörű volt, nem is volt egy lúzer, szóval egy kedves férfi volt, mégsem tudtam volna szeretni őt, mert voltak bizonyos dolgok, amik miatt mégse, nem tudom megmondani. Szóval nyugi, baj akkor van, ha szereted az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!