Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megakarerőszakolni? Vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megakarerőszakolni? Vagy csak ilyen a természete?

Figyelt kérdés
Megdicsérte a szemem , mindig azt mondja nyáron , hoy öltözzek lazábban még akkor is amikor már csak 1 top volt rajtam, vmiikor felnőttpezsgővel kínált, azt mondta , hogy félt,aggódik értem , kikisérgetne ha engedném , és a fenekemt nézi , és amikor beszélgetünk mélyen a szemembe néz , de vmikor meg le sem szarja a fejem ..
2011. júl. 27. 22:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

RED ALARM!RED ALARM!RED ALARM!RED ALARM!RED ALARM!

Unauthorized people on the bridge!

PEDO ALARM!PEDO ALARM!PEDO ALARM!PEDO ALARM!

-Our shild is gone!

RAPE ALARM! RAPE ALARM! RAPE ALARM!

Vagyis igen.

2011. aug. 2. 22:56
 32/35 A kérdező kommentje:
igen , van egy lánya , de sztem a feleségétől elvált
2011. aug. 3. 17:41
 33/35 anonim ***** válasza:

:/

az gáz

lehet hogy csak amióta felesége,vágyik a szex iránt és mivel te fiatal vagy,azt hiszi könnyen rábeszélhet bármire

de ne hagyd magad,ha elkezd mondjuk tapizni vagy vmi,nyugodtam rugj a lába közé :) az minden férfi leggyenébb pontja ^^

13L

2011. aug. 4. 10:23
 34/35 anonim ***** válasza:

Utolsó: Ha a lába közé rúg, azzal csak felidegesíti. Nem fekszünk mi ki olyan könnyen, mint az a filmekben van. Gondolom az edző nem fogja magát megjátszani, hogy "húúú, de fáááj", hanem utánamegy, elkapja, abból meg nem valószínű, hogy jó lesz. Ha tapiz, inkább menj el, szólj valami ismerősnek, vagy ha szerencséd van, ismeretlen is segít. Hameg elváltak a feleségétől, akkor valószínűleg tényleg arra vágyik. Ne hagyd magad, de számolj mindig a legrosszabbal. Ne üss vissza, ő erősebb.

13/F

2011. aug. 4. 10:27
 35/35 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat !
2011. aug. 7. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!