Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megakarerőszakolni? Vagy csak ilyen a természete?
Figyelt kérdés
Megdicsérte a szemem , mindig azt mondja nyáron , hoy öltözzek lazábban még akkor is amikor már csak 1 top volt rajtam, vmiikor felnőttpezsgővel kínált, azt mondta , hogy félt,aggódik értem , kikisérgetne ha engedném , és a fenekemt nézi , és amikor beszélgetünk mélyen a szemembe néz , de vmikor meg le sem szarja a fejem ..2011. júl. 27. 22:46
11/35 A kérdező kommentje:
de csak nekem nézi a seggemet és van amikor egyfolytában bámul..:S és ezt már mondta a barátnőm is mert egyszer ottvolt az edzésen
2011. júl. 27. 23:03
12/35 anonim 

válasza:

Biztos, hogy perverz és ha nem büntetnének érte már rég letepert volna.
13/35 A kérdező kommentje:
már kínált vele én mondtam neki hogy nem kérek
2011. júl. 27. 23:04
14/35 Antihater 

válasza:

nemtom megerőszakolásnak számít-e, ha nem ver meg és nem kényszerít fizikai erejével dolgokra... de elvileg a beleegyezési kor a 14 év, azt hiszem ha ennél fiatalabb valaki amikor a dolog megtörténik egy nagykorúval, akkor mindenképp büntetnek, fölötte ha beleegyezik az alany, akkor valami más van... jogászt kéne megkérdezni kap e büntetést... vagy erőszaknak számít e az már egyáltalán
15/35 anonim 

válasza:

Kislány, teérted még főbelövés jár... :-D Ha van esze, akkor egy ujjal se nyúl hozzád. 15 éves korod után jogilag már lehetséges - de akkor is pedofil dolog lenne a részéről.
16/35 anonim 

válasza:

ha akarsz róla beszélni dobj 1 üzit
17/35 anonim 

válasza:

úr isten ilyenkor miért nem szólsz a szüleidnek???
18/35 anonim 

válasza:

Úgysem lehet bizonyítani semmit, hiszen nem is történt semmi.
19/35 anonim 

válasza:

megint te vagy a 13 éves lány az edzőjével... már megmondta mindenki hogy jó lesz ha vigyázol vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!