Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Ha szeret, kibírja. " Tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ha szeret, kibírja. " Tényleg ilyen egyszerű?

Figyelt kérdés
Rengeteg kérdésnél látom, hogy van egy lány, aki szűz még, és 3-4 hónap után akar csak lefeküdni majd a barátjával, de a barátja azt mondta ez nagyon sok idő. És ezekre általában az a válasz, hogy 'ha szeret kibírja'. Ennyire egyszerű lenne? Fiúk, ŐSZINTÉN. Ha van egy baromi jó csajotok, van petting vagy épp nincs semmi (nem tudom melyikkel lehet rosszabb ilyen szempontból) akkor ti könnyen kibírtok szex nélkül akár fél évet? Nem kiábrándító?
2011. júl. 27. 21:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mi 3 hónap után adtuk meg magunkat és az is egy véletlen volt egyikőnk sem készült rá igazán csak megtörtént és nagyon szuper volt!Soha nem fogom elfelejteni!..ám nagyon jó visszagondolni arra a 3 hónappal azelőtti izgalmas együttlétekre amikor még nem volt sex de volt összebújás sok sok csókolózás és az az édes várakozás mert az is elég volt hogy együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást!:))Én azt mondom ÉRDEMES VÁRNI!

Kívánom neked is ilyen JÓL sikerüljön mint nekem!28/L

2011. júl. 27. 22:25
 12/19 anonim válasza:
0%
a 22:25ös voltam még mindig az is vagyok. Egy sztorit mesélek. Volt egy lány, aki azt mondta nekem, amikor már befeküdtünk az ágyba, stb, és ugye fiúként én már szerettem volna ténykedni, és nyíltan azért is voltam akkor ott, ezt mindkettőnk tudta, hogy: Most, nem engedem. " Ott éjszaka közepén felöltöztem és otthagytam, ilyet nem lehet mondani senkinek. Azzal, hogy lefekszünk egymással, nem gyakorol kegyet felém, hogy "beenged vagy megengedi". Ezen ott így felháborodtam, és leléptem többet nem is beszéltünk. Nem is bánom.
2011. júl. 27. 22:31
 13/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:53

igazad van..és nem hittem volna, hogy léteznek még ilyen férfiak :)

2011. júl. 27. 22:40
 14/19 beeeeela válasza:
5 hónapig bírtam, 4. hónapban volt petting..
2011. júl. 27. 23:11
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg nem kéne időkorláthoz kötni hogy majd augusztus 23-án szexelünk, ne ezen múljon már hogy összejön-e két ember vagy sem..

Majd elválik hogy megéri-e várni a csajszira (vagy fiúra de ez ritkább eset :D) miután beleszeretsz és szép lassan jönne minden sorjában.. ;)Tervezgetés kiábrándító tud lenni...

15/L

2011. júl. 27. 23:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, ez ilyen egyszerű! Ha szeretek egy lányt, és teljesen biztos vagyok benne, hogy ő is szeret, akkor addig várok, ameddig ő akarja!
2011. júl. 28. 08:31
 17/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 22:25

"ha szeretsz megteszed"

azért gondolj már bele ki veszíthet többet...

a csaj ha csak kihasználtad, de megteszi mert szeret, vagy te ha vársz még egy keveset.. -.-

2011. júl. 29. 00:10
 18/19 anonim ***** válasza:
és nem csak feltétlen kihasználás, azért pl egy rosz élmény is elkíséri úgymond élete végéig, még egy jó kapcsolat feledteti a mittoménmenyi idő várakozást..
2011. júl. 29. 00:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Azt nem értem,ezzel minek várni,mármint a szexel?!Ha szeretik egymást minek várni a szexel?
2011. júl. 29. 11:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!