Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Ha szeret, kibírja. " Tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ha szeret, kibírja. " Tényleg ilyen egyszerű?

Figyelt kérdés
Rengeteg kérdésnél látom, hogy van egy lány, aki szűz még, és 3-4 hónap után akar csak lefeküdni majd a barátjával, de a barátja azt mondta ez nagyon sok idő. És ezekre általában az a válasz, hogy 'ha szeret kibírja'. Ennyire egyszerű lenne? Fiúk, ŐSZINTÉN. Ha van egy baromi jó csajotok, van petting vagy épp nincs semmi (nem tudom melyikkel lehet rosszabb ilyen szempontból) akkor ti könnyen kibírtok szex nélkül akár fél évet? Nem kiábrándító?
2011. júl. 27. 21:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen azt mondom nagy szerelem kell ahhoz. Ha a lelkileg teljesen kielégít, mert szeret, megért, gyengéd, akkor elég ha csak összebújunk és símogatunk mondjuk. Full ruha is megteszi akár.
2011. júl. 27. 21:52
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Régen ettől több időt is kibírtak a férfiak. Pedig akkor nem volt divat sem a petting,sem a masztizás.

Egy férfinek kellene önuralmának is lenni. Mit tennél,ha a párod beteg lenne,és nem lehetne vele szexelni? Akkor otthagynád?

27/F

2011. júl. 27. 21:53
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Exem várt rám 4 hónapig petting mellett. Akkor mindketten szűzek voltunk. A mostani pasim 1 hetet se akart volna várni. Ő ilyen. Mások meg másmilyenek. Nem vagyunk egyformák.

20L

2011. júl. 27. 21:54
 4/19 A kérdező kommentje:
én nem, de lány vagyok :D
2011. júl. 27. 21:54
 5/19 anonim ***** válasza:

nekem barátnőm azt mondta hogy5-6 hónap amíg lesz valami:)ezt kapom karácsonyra biztos :D de nem mondom hogy könnyű ellenállni de szeretem ezért próbálom kibírni:)

20F

2011. júl. 27. 21:58
 6/19 anonim ***** válasza:
95%

Sosem értettem mire ez a nagy felhajtás egy bizonyos mozdulatsor körül, miközben annyi más dolog van még. Pláne, hogy egy normális kapcsolatban nem a szex a fő összetartó erő, hanem az ilyen lelki cuccosok, értsd megértés, jó közérzet meg satöbbi (ezt most baromi szarul magyaráztam el). Ha meg a szerelmes fél tudja, hogy csak idő kérdése, amíg párja övé lesz, akkor mi értelme duhajkodni? Pláne, ha csak 3-4 hónapról van szó, azt szemenállva csukott kézzel szárazkenyéren ki lehet bírni.

Aztán ilyenkor szokott az lenni, hogy "mi van, ha szíktanak? Ha még nem történt meg a dolog, elpazarolt egy csomó időt, juj!". Ja, mi van, ha rájukesik egy meteor? De ha nem is, akinek csak amiatt pazarlás egy időtartam, hogy nem szexel közben, annak csak gratulálni tudok. Amikor az emberel szakít a szerelme, baromira nem a szex a fontos.

2011. júl. 27. 22:04
 7/19 anonim ***** válasza:

21:52 - 21:53-nak.

Ha tudnád miféle kapcsolat vagy mifax, van mögöttem-körülöttem, akkor fejet hajtanál öcsém ehhez a hozzáálláshoz! :)

2011. júl. 27. 22:10
 8/19 anonim ***** válasza:
Én 2 évet vártam rá és nem volt megeröltető.
2011. júl. 27. 22:17
 9/19 anonim ***** válasza:
Hát, azért a kortól is függ az, ahogy feljebb már elhangzott. 17 évesen biztosan kibírtam volna, főleg ha petting azért van, de szerintem még anélkül is. Ha 27 évesen akadnék össze olyan lánnyal, aki fél évig akarja húzni valamiért, akkor már nem biztos...
2011. júl. 27. 22:22
 10/19 anonim válasza:
50%
Ez az egész, úgy ahogy van hülyeség. " ha szeret, kibírja." feltételezzük, hogy ezt mondja a lány. Ha nekem ilyet mondott volna bárki is eddig, annyit fűztem volna hozzá, hogy: "Ha szeretsz, megteszed." Ebből is látszik, hogy a szex mindig két emberen múlik. Meg a másik fele, amit nem értek, az a fél év, egy hónap, stb. szöveg. Aki ilyet mondd, az időzáras széfnek hiszi magát? Fél év múlva nyit ki a boldogság kapuja? Ezt már úgy is fel lehet fogni, hogy már ekkor elkezdődik az effajta dolgokkal kapcsolatos zsarolás. Akkor fekszel le bárkivel, amikor úgy érzed, hogy jól tudod érezni magad vele. Amihez kinek mi és mennyi érzelmi háttér szükséges, azt mindenki maga eldönti.
2011. júl. 27. 22:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!