Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nem vágynak "csak" szexre?
11/21 A kérdező kommentje:
14:13: 2 hónappal ezelőtti szívemből szóltál, bro! :) DE, attól, hogy a szintjükre süllyedsz, megtagadod saját magad, az érzéseid, attól mivel lesz jobb? Jó, igaz, legalább szexelsz, de nem ér annyit szerintem az egész. Egyébként teljesen igazad van, megjátsszák inkább a hős szerelmest, a gyenge érzelmekkel teli nőt, mellette meg imádják a fäszt, egyszerre többet is. Bár ez részben a primitív kisfiúk hibája, mert ugye fontos és jogos lekurväzni egy nőt azért amiért mi persze hatalmas nagy királyok vagyunk. :)
Az a probléma a nőkkel a ciklusosan működnek. Van amikor a semmitől is letépnék rólad a gatyád, van amikor semmi pénzért nem feküdnének le veled, hiába csinálsz akármit. Ezt el kell fogadni, és akkor próbálkozni amikor ők is jelét adják. :)
Hát szerintem ez korfüggő is. 35, vagy inkább 40 környékén nem hiszem, hogy egy pulzáló kapcsolatban van olyan része a ciklusnak, amikor eltolja a nő a pasast.
Én legalábbis 4 éve nem tapasztalok ilyet, jöhet bármikor.
Az örömérzet megélése speciális, főleg, ha a nő már szült és az anyai ösztönök ismertek és megéltek.
Nem tudom elképzelni, hogy egy klassz szeretkezés és tökéletes orgazmus után ne úgy gondoljak a farok tulajdonosára, mint ahogy...nyalom és falom, és áldom az univerzumot, hogy ő az enyém.
2011. júl. 27. 15:44
Ilyenek lennének a nők? de lehet van benne igazság.
2011. júl. 27. 15:46
Jó lenne egy barát, de szex nem lenne belőle. Szerelem nélkül csak magammal.
2011. júl. 27. 16:16
15/21 A kérdező kommentje:
15:44: Hehe, természetesen egy érett, egészséges szexualitással rendelkező nő nem sokszor mond nemet annak a fallosznak ami annyiszor a mennyekbe repítette már. :)
Viszont az korosztályomban nem jellemző az érettség, se a szexualitás nyílt felvállalása(még kapcsolatban sem!).
Remélem azért nem kell megöregednem, hogy olyan kapcsolatban legyen részem mint neked. :)
Vannak, akik vágynak csak szexre amikor nincs párkapcsolatuk. Én is ilyen vagyok. Nekem az önkielégítés nem elég. Nem fekszek össze akárkivel, hosszasan ismerkedem azzal akivel végül ágybabújok, és mindketten tudjuk, hogy ez csak egy szexbarátság. Nem feltétlenül kell találkozgatni, étterembe menni (miután már megismertük egymást valamennyire), csak felugrani a másikhoz és szexelni egy jót, aztán folytatni tovább a napunkat. Ha viszont egyik fél részéről kialakul egy mélyebb érzelem, akkor be kell fejezni a dolgot. Ha mindkét fél részéről kialakul, akkor átfordulhat párkapcsolatba az egész. Az a baj, hogy ha egy nő ilyet csinál, akkor elítélik, egyből k.urva lesz, ezért sokan csinálják, csak titokban. Én az ilyen partnereim iránt soha semmit nem éreztem, csak fizikai vonzalmat. Nem szerettem őket, nem voltam szerelmes, csak jó volt a szex és kész. Egyszer volt, hogy összejöttünk mert egymásba szerettünk idő közben, de nem volt egy hosszú életű kapcsolat, úgyhogy azóta ettől óvakodom. Ha megismerkedek valakivel akivel kapcsolatot is el tudnék képzelni, akkor az akkori szexbarátságból azonnal kilépek, mert komolyan el kezd érdekelni a "párkapcsolatra kiszemelt" férfi, és mellette már nem érdekel senki más. 24/N
2011. júl. 27. 16:47
Ez nem nemtől függ.Persze vannak olyan emberek akik csak szexre vágynak
2011. júl. 27. 22:32
18/21 A kérdező kommentje:
16:47: Az sem lehet rossz, ahogy Te felfogod, de nekem úgy nem menne. Nekem igazán jól esne a társasága is annak akivel együtt vagyok, és a programok úgymond előjátékként szolgálnának. Érzelem is kell szerintem, de természetesen nem mély, mert abból könnyen szerelem lesz, azt pedig ugye nem szeretné elvileg senki. :) A kurvä definíciója pedig nem ez, csak a primitív és álszent ejakuláció maradványok szerint, azok véleménye meg kit érdekel? Mindenesetre én sem szeretném nagy dobra verni, illetve megértem ha egy nő titokban szeretné tartani, nem minden embernek normális ez a dolog, én megértem őket is. Az egyetlen baj, hogy ez a titkolózás valahogy megakadályozza ezen nők felkutatását. :) Rád hogy találtak a fiúkák? :)
Általában én szórakozóhelyen, vagy barátok által, esetleg munkahelyen ismertem meg őket. Nekem meg az nem menne, hogy mondjuk előtte beülünk kávézni, vagy elmegyünk moziba. Nekem az valahogy túl bensőséges lenne és elindulna bennem egy érzelmi kötődés, nekem pedig arra olyankor mikor ilyen "szexbarátságban" vagyok, nincs szükségem. De persze mindannyian mások vagyunk. :) A lényeg, hogy minden embernek joga van boldognak lenni, és joga van a szexhez akár kapcsolat nélkül is (még a nőknek is, hiába mi kur.vák vagyunk akkor is ha kapcsolaton kívül szexelünk, akkor is ha elválunk a férjünktől mert nem szeretjük már, stb. Mi mindig azok vagyunk, hozzá kell sajnos szoknunk.). Én például ha nem kapnám meg a szexet rendszeresen, akkor idegbeteg hárpiává válnék egy idő után. Volt már ilyenre példa. Szakítottam egy barátommal akivel 3 évig voltunk együtt, majd fél évig senki nem volt az életembe, és nem is vágytam kapcsolatra, csak szexre, és mondták is, hogy jó lenne ha kezdenék magammal valamit, mert elviselhetetlen vagyok... :D Hát kezdtem. És rájöttem, hogy ez a módszer jó és beválik, és nem kell mindig a kapcsolatokat keresni, nem kell állandóan lekötni magad, és görcsösen azon lenni, hogy már megint miért nincs melletted senki. Annak semmi értelme. Mint ahogy annak sincs, hogy valaki megfogadja, hogy ő igenis csak a nagy ővel szexel, kapcsolatban, jókislány módjára. Minek? Ha 4 évig nem jön egy új "nagy ő" az előző kapcsolat után? Tuti megőrülnék... De hát mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó. Bocsi kicsit eltértem a dolgoktól. Kiírtam magamból az elmélkedésem. :D
2011. júl. 27. 23:07
az utolsóval egyetértek (lájkoltam), ezen a véleményen vagyok én is.
bár ideális kapcsolatban vagyok éppen (mint írtam az előzőekben, 4 éve), de a szex nekem fontos és független szinte néha az érzelmektől. néha úgy érzem, nem is a szívem mászat rá a páromra, hanem a hormonjaim.
ha nem tudunk találkozni napokig, akkor egyre ingerlékenyebb vagyok, míg a jó szex után (melyben legalább 3x elértem a csúcsot) 3 napig ismét kezelhető vagyok és nem tud hatni rám negatívan semmi.
azt hiszem, ha valami nagyon szomorú oknál fogva ennek a kapcsolatnak vége lesz, akkor vagy a vibrátor, vagy egy csakszexkapcs felé fordulok, hiszen érzelmileg nem adhat már nekem senki még csak hasonlót sem, mint a kedvesem.
2011. júl. 28. 09:22