Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők nem vágynak "csak" szexre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem vágynak "csak" szexre?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy egy nő sem vágyik arra, hogy legyen valakije akivel néha elvan, beszélget hosszasan, közös programjaik is vannak(séta,kirándulás,sport..akármi), majdnem olyanok mint a barátok...csak szeretkezés is lesz belőle. :) Van egyáltalán ilyen nő?
2011. júl. 27. 13:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Dehogynem, van olyan.
2011. júl. 27. 13:52
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy vettem észre, hogy egy nő sem vágyik arra, hogy legyen valakije akivel néha elvan, beszélget hosszasan, közös programjaik is vannak(séta,kirándulás,sport..akármi), majdnem olyanok mint a barátok...csak szeretkezés is lesz belőle. :)"

Lehet hülye vagyok, de ezt nem úgy hívják, hogy párkapcsolat?

2011. júl. 27. 13:52
 3/21 anonim ***** válasza:

Picit zavaros a kérdésed.

ha úgy értetted, hogy van e olyan nő, aki csak szexet akar, akkor igen van. én is voltam ilyen.

Ha úgy érted, hogy csak haveri viszony és utána szex, olyan is van... erre is én vagyok a példa:)

22/L

2011. júl. 27. 13:53
 4/21 anonim ***** válasza:
63%

Van olyan nő, aki csak szexre vágyik.

Ahogy férfi is.

Ez nem a nemüktől függ, hanem lelki alkat kérdése.

2011. júl. 27. 13:55
 5/21 anonim ***** válasza:

persze, hogy van ilyen.

bár amit te leírtál, az nekem is leginkább egy párkapcsolatra hasonlíít

2011. júl. 27. 14:01
 6/21 A kérdező kommentje:

13:52: De. :D:D Bocsi, most keltem nem rég, csak félálomba eszembe jutott ez az elhanyagolhatatlan kérdés. :D Szóval: Olyanok mint a barátok, csak van szex, érzelem is, de nem mélyek, nem szerelem.

13:53: Utóbbira gondoltam inkább. :) Rossz kislány vagy, leszünk barátok? :-D

13:55: Tényleg hülyén tettem fel a kérdést. :)Én szexkapcsolatra gondolok, ahol megvan minden kivéve a szerelmet. Alkalmi szexre természetesen vágy mindkét nem, de a szexkapcsolatot lehetetlenek látom a nőknél. Vagy szerelmesek lesznek, vagy csak alkalmi, mert kell nekik az érzelem.

2011. júl. 27. 14:03
 7/21 A kérdező kommentje:
Jólvan, a válasz sem lett értelmesebb, megyek vissza aludni. Majd legközelebb. :D
2011. júl. 27. 14:05
 8/21 anonim ***** válasza:

13.55 vagyok.

Hát, figyelj, én lány vagyok, de én nem tudnék elképzelni ilyen kapcsolatot.

Amúgy sem tudnék szexelni érzelmek nélkül.

Legalább nagyon vonzódnom kell hozzá, ha nem is szeretem.

De biztos van ilyen nő, miért ne lenne.

Sokfélék vagyunk.

2011. júl. 27. 14:06
 9/21 anonim ***** válasza:

A nők általában többet akarnak egy férfitól, mint csak szex. Ez lehet kapcsolat, szerelem, vagy anyagi biztonság.

A férfiak ilyen szempontból sokkal egyenesebbek, én például nem kerteltem, hanem megmondtam egy lánynak, hogy én kívánom, de most nem szeretnék kapcsolatot, de tisztelem mint nőt, ezért szívesen lefeküdnék vele.

Erre leparasztozott. Szerintem én korrekt voltam, nem hazudtam neki az érzéseimről. Persze utána összejött egy sráccal, aki csak megjátszotta a nagy szerelmet, két hónapig szexelt vele és utána kidobta a csajt.

Legközelebb már én sem leszek őszinte és eljátszom a nőnek, hogy járunk, randizunk stb. Ha nekik az kell, hogy hazudjanak nekik, akkor majd leszokok az őszinteségről.

Sajnos kevés a belevaló lány, akik szeretik a szexet körítés és színjáték nélkül is és felvállalják a vágyaikat.

2011. júl. 27. 14:13
 10/21 A kérdező kommentje:

Én sem tudnék érzelmek nélkül szexelni senkivel. Elvégre ez is a normális. Ha nincs meg a bizalom, a kellő szexuális vonzalom, akkor szex sincs. :) Itt nem is erről van szó. Tudom, hogy sok lányból kilehet hozni azért a "rosszat".

Az a bajom, hogy nincs egy értelmes, érett nő, aki nem akarja tönkretenni magát az érzelmekkel, csak élni akar. Mind1, bonyolult ez, százan se oldanátok meg a kínom! :D Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam. :)

2011. júl. 27. 14:15
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!