Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti is szeretek egy nagy péniszt orálozni? És ti az alábbi két okon túl, még miért, és miért pont nagyot? (Ezer okból mondj párat! )
Figyelt kérdés
Nem nem buza vagyok. És nem volt még dolgom a saját nemmel. ;)
Kérlek a kérdésre válaszol!
A kell kettő ez a legjellemzőbb hogy a páromnak örömet okozzak, és a mert egy idegen pasival azért mégsem fekszem le.
ha lehet kor/L
2011. júl. 27. 12:45
11/11 A kérdező kommentje:
Én meg hogy diszes vagyok és jó tanuló, és így már nem vagyok ember neked? Kösz! :(
Amúgy ha egy nyaraláson 2-3 srácot leoráloz egygimis lány az nem is lehet díszes? Mert a logikámal nincs gond.
"örülök" - ezt a szót googliból másoltam mert 25-30mp alatt nem jött össze úgy, hogy ne legyen pirossal aláhúzva, 120+IQ-val hogy hogy is vannak azok az ékezetek
2011. júl. 27. 20:01
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!