Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok ti is szeretek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti is szeretek egy nagy péniszt orálozni? És ti az alábbi két okon túl, még miért, és miért pont nagyot? (Ezer okból mondj párat! )

Figyelt kérdés

Nem nem buza vagyok. És nem volt még dolgom a saját nemmel. ;)

Kérlek a kérdésre válaszol!

A kell kettő ez a legjellemzőbb hogy a páromnak örömet okozzak, és a mert egy idegen pasival azért mégsem fekszem le.

ha lehet kor/L

2011. júl. 27. 12:45
1 2
 1/11 Cicuskaaa123 ***** válasza:
95%
Én csak a barátom péniszét oráloztam eddig és szerintem neki elég nagy van.. De nem azért szeretem orálozni, mert nagy hanem mert magát az embert szeretem és tudom h örömet okozok ezzel neki. ^^ Amúgy egy n.igger péniszét sosem oráloznám, az már túl nagy és megfulladnék. :S:D 16/L.
2011. júl. 27. 12:49
 2/11 gyíííháááá ***** válasza:
79%
Az általános iskolában már "orálozni" tanítanak helyesírás helyett?!
2011. júl. 27. 12:52
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

Kedves tinik!

Az orálozás helyett előbb a legfontosabb lenne a helyesírást megtanulni. Ha 20 éves korig ez nem sikerül, sosem fogod megtanulni.

Az orált ráértek...

2011. júl. 27. 12:58
 4/11 Cicuskaaa123 ***** válasza:
95%

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:58

Szerintem az én helyesírásommal semmi baj. Amúgy meg nem ismersz, ne vonj le következtetést. :D

2011. júl. 27. 13:00
 5/11 A kérdező kommentje:

Én meg diszes vagyok, amúgy ötös tanuló. És matekverseny is nyertem. Ja és csak írni nem tudok jól. Mert olvasni azt jól tudok és szeretek is.

Hogy nem tűnt fel? Most komolyan, ír így egy nem díszes?

2011. júl. 27. 13:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Pénisz... Mert maga a férfi csak egy péniszből áll? :) Magát az embert kívánom meg nem csak a péniszét. Nyilvánvaló, hogy egy szembetűnően apró pénisz nem túl vonzó, viszont nem alap dolog, hogy nagy legyen. Egy átlagos méret teljesen jó. Orálozni? :D Jó dolog "orálozni", de azt az ember nem csak a saját örömére teszi. Nem értem miért ilyen fontos ez a pénisz téma. :/ Sokkal fontosabb a hozzáállás, az érzelmek, csak úgy lesz kerek az egész, nem pedig pusztán egy nagy f@sztól...

23/l

2011. júl. 27. 13:06
 7/11 A kérdező kommentje:

16/L - köszi! Ez így normális, bár én nem vagyok az. ;)

Sok irigy és értetlen bunkó van itt sajnos. Mert ha egy pasi nem kap szexet az előbb utóbb jogosan mást keres. Tizenöt-tizenhat évesen ti sok kötözködő mit tennétek, magányosak lenétek, vagy szexelnétek? Mert pfújj orált nem. Ja nagyik vagytok, és ti kórotokban még a srácok szinte mind csak a fényképetekre verte.

Ja és miért nem írtam oda a korom és nemem. Mert én is úgy vettem "ha lehet kor/L". És nem lehet mert így is csak oltatok. Válasz helyet.

Aki akar ínri válasz

2011. júl. 27. 13:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet vonzó egy izmos mellkas, vagy egy nagy pénisz? Mert a utóbbit ma trendi szidni egyeseknek?
2011. júl. 27. 13:15
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem nyilván való hogy azért "péniszt orálozni" és nem orál szexet nyújtani. Mert kapni szertő további lányokat kérdezek és a f*szt sz*pni.

[link]

Mert szeret szinte mindenki. És van aki tudd váalszt még csak ő (nifó lány) osztálytársam, meg kapni is szereti ős is. De ő pletykás, és nem akarom hogy a ház előtt most meg ez legye a téma a helyet hogy éjjel fél háromkor miért én nálam a nagy lámpa.

2011. júl. 27. 13:50
 10/11 anonim ***** válasza:
94%
Bocs, az első hozzászólótól, valóban semmi gond a helyesírásával. Nem is rá gondoltam. Orálozhat nyugodtan...
2011. júl. 27. 15:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!