Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerelemből vagy anélkül jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelemből vagy anélkül jobb a dugás sztetek?

Figyelt kérdés

olvasok néhány kérdést és azt veszem észre hogy nagyon sok ember csak dugni akar. persze én is szeretnék, még nem dugtam sajna. de ha már dugás(inkább szeretkezés) akkor szeressem is az illetőt én így vagyok vele

ti hogyan vélekedtek e téren?

18f

2011. júl. 27. 12:15
1 2
 1/11 The_Rain ***** válasza:
19%
Rizsa... Előbb kufircolj, aztán kérdezz!!! :D Az érzelmet a nők találták ki, meg a ratyik...
2011. júl. 27. 12:17
 2/11 anonim ***** válasza:

SZERELEMBŐL! egyértelmű....sokkal jobban lehet élvezni

dugtam már jópár sráccal, akik csak úgy voltak...és soknál egyáltalán nem élveztem...

2011. júl. 27. 12:17
 3/11 anonim válasza:
100%
szerelemből
2011. júl. 27. 12:18
 4/11 anonim ***** válasza:
egyértelmű hogy szerelemből. én is voltam már úgy együtt pasival hogy nem szerettem, de egészen más
2011. júl. 27. 12:22
 5/11 anonim ***** válasza:

mindkettő lehet jó, ha megfelelő a partnered. én dugtam egy sráccal "csak úgy" , és nem éreztem semmit, csak azt, hogy legyen már vége, de nem akartam megbántani.

szerelemből szerintem sokkal jobb, pedig nem vagyok érzelgős típus

2011. júl. 27. 12:24
 6/11 anonim ***** válasza:

mindenkinek igaza van aki eddig írt, elsőnek is meg a többinek is

szerelemből jobb, de nem jó ha túl érzelgős az ember

2011. júl. 27. 12:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Férfi létemre is azt mondom, hogy szerelemből...hogy alpárian írjam le, nem mindegy hogy megdugsz valakit csak azért mert körítés a pina körül, vagy valakit akit szeretsz a kezed, lábad, fogaid között tartani és szeretkezel vele, a végén meg akkorát élvezel mint egy kardvirág...

33/F

2011. júl. 27. 12:32
 8/11 anonim ***** válasza:
pénzért :D plusz ha szerelemből és pénzért úgy lehet a legjobb :D
2011. júl. 27. 13:24
 9/11 anonim ***** válasza:
szerelemből a legeslegjobb <3
2011. júl. 27. 13:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerelemből általában jobb, de volt már nagyon jó olyannal is, akivel csak egymásra izgultunk.
2011. júl. 27. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!