Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már szexkapcsolatotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már szexkapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok? kort, akkori kort, és nemet írjatok.

Köszi.

L/16

2011. júl. 27. 08:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerintem sem túl jó tizenévesen az ilyen. Abba a korba még szerelmesnek kéne lenni! Nekem ez a második hosszú (3 éves) kapcsolatom 24 évesen (L), elmúlt a szerelem, megmaradt a szeretet, és feléledt a vágy egy ismerős iránt, ezalatt a párkapcsolatom alatt volt egy fél éves sex-kapcsolatom. Elítélendő vagy sem- jó volt, mert egyikünk sem akart többet, és imádtuk egymást.
2011. júl. 27. 15:21
 22/26 anonim ***** válasza:

31/F!

Hát ott van tessék, "nem akarja, hogy belemásszanak az életébe" Vagyis vagy nem talál párkapcsolatra alkalmas pasit, vagy fél.

Abban igazad van, hogy nincs sok utóhatása. De nem egy 16 évesnél. Nála még csak most kezd kiforrni az egész szexualitása (jobb esetben)És ezt nem így kellene elkezdeni.

Kérdező! Nem azt mondom, hogy nem működne, de 16 évesen ne menj bele ilyenekbe. Mert nem mindegy, hogy tudat alatt mihez kötöd a szexet. Ráadásul fiatalok vagytok, egyikőtök tuti hogy többet fog érezni, és ezzel gáz leszámolni. Amikor a másik meséli a csajozós történeteit, te meg próbálsz mosolyogni, miközben belül sírsz, hogy többre nem kellesz neki....

2011. júl. 27. 15:31
 23/26 anonim válasza:
18/F vagyok sajnos nekem egy éjszakás kalandjaim voltak a nyáron 3 is... meg volt iskola alatt meg volt 1 lány akivel csak szexkapcsolatvolt ennek ellenére éreztem h ő 1re többet akar... ezért ki is szálltam belőle. Abban is lehet valami h "trauma ért" mert egy lány nagyon átvert hitegetett std... én meg közben szerelmes lettem belé, mondhatom h az első nagy szerelmem volt és pofára estem. és ezek után csak nehezen tudom meg bízni a lányokban kapcsolat téren , sajnos ez van :/ pedig tudom h nem kéne általánosítani
2011. júl. 27. 16:10
 24/26 anonim ***** válasza:

15:31-es igazad van abban, hogy ezt nem igy, és nem most kéne megtapasztalnia. De esküszöm nem értem, miért akarod mindenáron belemagyarázni a csalódottságot, és a félelmet.

Egyiknek sincs köze egy szexkapcsolathoz.

Fejtsd már ki bővebben ha nem gond. Feltételezem hogy nő vagy, és érdekel ti hogy látjátok ezt.

A kérdezőnek meg bocs az offolásért.

31/F

2011. júl. 27. 16:20
 25/26 anonim válasza:

17/F.

16 évesen nem működhet egy olyan kapcsolat ami csak szexre épül, hidd el magamról tudom. és ha olyan bolond vagy hogy feláldoznád a barátságotokat a szexért akkor kabbe a f***om babbal! ezt a hülyeséget. 16 évesen meg ne gondolkozz ilyenekbe. legyél szerelmes, keress olyasvalakit akit szerethetsz. hidd el sokkal jobb érzés úgy a szex, ha a szerelmeddel csinálhatod.

2011. júl. 30. 13:27
 26/26 Lia99 ***** válasza:
19 éves lány vagyok.Először 14 évesen szexeltem.Most van 1 kapcsolatom ugyh a párom naponta vagy amikor megkivánjuk egymást végezzük a dolgunkat.!
2011. júl. 30. 22:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!