Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már szexkapcsolatotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már szexkapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok? kort, akkori kort, és nemet írjatok.

Köszi.

L/16

2011. júl. 27. 08:57
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem idegennel szeretném. Van egy legjobb barátom, vele már beszéltünk erről.
2011. júl. 27. 09:29
 12/26 anonim ***** válasza:

Igen volt, és teljesen jól működött.

Nincs azzal semmi baj ha mindkét fél ugyanazt akarja.

F/31

2011. júl. 27. 09:42
 13/26 A kérdező kommentje:
szerintetek 15-16-17 éves korban is működhet?
2011. júl. 27. 09:46
 14/26 anonim ***** válasza:
Grat 16 évesen mikkel foglalkozol. Am nem müködhet 15-16 évesen. Am nem volt nekem ien kapcsolatom és nem is lesz.15/F
2011. júl. 27. 09:53
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Sztem sem működhet,igazából ezt azok művelik akik sok csalódáson vannak túl,erős érzelmi szinttel működnek,és van bennük egy kis önzőség.Te lehet érettebb vagy a korodnál de jobban sérülsz egy ilyen kapcsolatból és későbbi kapcsolataidra is ki fog hatni ez a sérülés.Én jól meggondolnám a helyedben.
2011. júl. 27. 09:55
 16/26 anonim ***** válasza:

Nagy valószínűséggel igen, bár 15-17 éves korban még mások az "igények".

A legjobb barát dologgal meg nem árt vigyázni, mert véget vethet a barátságnak ha valami rosszúl működik. Hidd el, tapasztalat.

Szóval nem tudom megmondani biztosan hogy tizenévesen működhet-e, de lesznek majd nálam okosabbak itt.

F/31

2011. júl. 27. 09:56
 17/26 anonim ***** válasza:

Kis off: 9:55ös , semmi köze a csalódásoknak, és az önzőséghez a szexkapcsolatnak. És nem hat ki a majdani kapcsolatokra sem. Ez hülyeség. Az egy állapot, ahol mindkét fél jól érzi magát, ha megfelelően kezelik.

Ennyi. Nem káros, és semmi "utóhatása" nem lesz.

F/31

Bocsi az offolásért.

2011. júl. 27. 10:01
 18/26 anonim ***** válasza:
Tehát szeretőt akarsz és nem barátot.Régen ágyasnak hívtak volna,mára ez a fogalom kikopott a magyar nyelvből pedig annyira kifejező.
2011. júl. 27. 10:10
 19/26 anonim ***** válasza:

10:01-es

Megkérdezhetem hogy neked hány évesen volt az ilyen jellegű első szexkapcsolatod?Mert igen is fiatalon másképp állsz hozzá,és te honnan tudod hogy akivel szexeltél nem sérült meg lelkileg?Egy nőnek ezt másképp kell megélni átgondolnia,pl hogy ne érezze azt hogy ribanc,és hogy igenis önzőnek kicsit keménynek kell lennie lelkileg hogy ne szeressen bele a másik félbe ami elég valószínűtlen mivel a barátja.Tudod a nők másképp működnek mint ti férfiak.És azt gondolom az idősebb nők legtöbbje azért mennek bele ilyen dologba mert sokat csalódtak a férfiakban,de ismerek olyan férfit aki nőben nagyot csalódott és nem akart kapcsolatot,ettől vagy ezektől függően lehet jó sőt kiváló szexuális viszony.

2011. júl. 27. 10:31
 20/26 anonim ***** válasza:

10:31es igazad van. Én majdnem 25 voltam, amikor ilyen kapcsolatom volt. A nők, és a férfiak másképp működnek ez tény. Azért is írtam, hogy "ha mindkét fél jól érzi magát, és megfelelően kezelik".

A barát dologról szintén olvashatod a véleményem.

Ám nem hiszem, hogy bárkinek is sérülést okoztam volna valaha. Mert még a szexkapcsolat is (főleg az) az őszinteségre épül. Ahogy több volt valaki részéről, megszakítottuk a dolgot. Vagy épp komolyabbra fordítottuk, mert ilyen is volt.

A nők egy része lehet hogy a csalódás miatt "menekül" egy ilyen dologba, de ezt nem tudom megerősíteni.

Nálam az volt, hogy nem akar kötöttséget, nem akar féltékenységet, nem akarja hogy bárki "belemásszon" az életbe, csak szeretné magát jól érezni. Ennyi. Ezt nem kell túlbonyolítani.

Még egyszer mondom, addig jó ez, amíg mindaketten UGYANAZT akarják.

F/31

2011. júl. 27. 10:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!