Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdnél egy lánnyal, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnél egy lánnyal, aki egyáltalán nem az eseted, de lelki társak vagytok hosszú ideje?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, az ok csak annyi, hogy egyikőtöknek sincs jóideje kapcsolata, a testiségre pedig mindketten vágytok, plusz legjobb barátok is vagytok, tehát adja magát a dolog...

Szóval... a kérdés az, hogy lefeküdnél-e egy olyan illetővel, aki:

- konkrétan nem az eseted (átlagos/vékony testalkatú lányok jönnek be, az illető pedig kb 85-90 kg)

- ugyanakkor bájos, elragadó személyiség és egy hihetetlenül rendes lány, a külsején kívül semmi negatív tényezőt nem lehet említeni (arcra egyébként csinos pofija van :))

- ezen felül elképesztően közel áll hozzád (legjobb barátok vagytok évek óta), és egymás lelki társai vagytok...

Bevállalnád?

(indokokat is légyszi... minden vélemény érdekel!)

2011. júl. 27. 02:20
1 2
 11/17 anonim válasza:

És ezt ő is tudja, hogy most sem lenne több?

Az is lehet, hogy még te nem vagy számára közömbös, sőt.. biztos megmaradt mindkettőtökben, hogy jártatok.. kár lenne a múltat felbolygatni azzal, hogy alkalmanként összejártok...

Gondolom anno te szakítottál vele, így meg csak még kellemetlenebb az egész helyzet :/

2011. júl. 27. 21:27
 12/17 A kérdező kommentje:

A kapcsolat már rég volt, bő 3 éve.

Szerintem teljesen közömbös vagyok a számára ilyen szempontból, már volt ez téma annak idején, és mondta, hogy nem próbálna újra összejönni velem, megérti a helyzetet. Alaposan átbeszéltük az egészet többször is...

Jövő héten találkoznánk egyébként, valamire addig jutnom kellene:( Annyi biztos, hogy egyértelmű utalásokat tett már sokszor, tehát semmi kétség afelől, hogy benne lenne, és végülis én sem zárkóznék el előle, amíg szigorúan csak testiségről van szó, mindenféle mélyebb érzelmek nélkül - csak nem tudom, a későbbiekre nézve milyen hatása lehet, egyáltalán lehet-e...

Várom a további véleményeket, légyszi, a korotokat és nemeteket is írjátok oda!:) Köszi!

2011. júl. 29. 02:37
 13/17 anonim ***** válasza:
nem, mert mivan ha az egyikőtöknél komolyabb érzelmek jönnének elő. de csak az egyikőtöknél. ennek a következménye meg az, hogy megromlik a barátságotok is.
2011. júl. 29. 02:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ha én lennék a lány, akkor valami összetörne bennem ,ha megint az alakom miatt hagynál el.

És utálnálak azért (a későbbiekben), mert voltál olyan disznó, hogy inkább gyűrtél egy számodra nem "esztétikus" testet ,csak azért mert a farkad előrébb volt minden másnál. Szóval ha beadnád az unalmast, akkor úgy érezném magam mint egy moslékos vödör... csak üríteni volt jó.

21/L

Vagy szeress valakit olyannak, amilyen, vagy ne áltasd se magad se mást.

2011. júl. 29. 08:14
 15/17 People=Shit válasza:
Nekem (21/F) van egy nagyon jó lány barátom, azaz nem is egy, de ő a legjobb (17/L). Messze élünk egymástól, 2-3 havonta megyek fel hozzá egy 7végére, mindig csinálunk valami programot, elmegyünk helyekre, filmezünk ilyesmi ... Lényeg a lényeg még nem "nyosztunk", de alkalom lett volna rá bőven, csak szem előtt tartottuk a barátságot, féltünk, hogy az megromlana miatta, pedig mind2en nagyon szeretünk dugni (hülye aki nem), de egymással nem. Csak csókolóztunk, az meg belefér. Ti se nyosszatok, inkább adjátok ki magatokat egy párnak, és keressetek ilyen párcserés hirdetéseket ... szerintem!
2011. júl. 29. 08:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Én megtettem már sokszor (persze ugyanazzal), eddig nincs is semmi gond, de félek hogy később lesz

22/F

2011. júl. 29. 08:24
 17/17 k4lm0p1r1n ***** válasza:
sosem fogom megérteni azt az idiótát aki kitalálta és elkezdte nyomatni azt hogy a szex elrontja a barátságot. szerintem ha egy barátság stabil, és mindketten közömbösek vagytok egymás számára akkor nem tudjátok elrontani a barátságot. próbáljátok meg. mindketten vágytok a testiségre. biztosan furcsa lesz hogy a barátoddal, de ez van. ha annyira erős a kapcsolatotok mint ahogy írod hogy lelki társak vagytok akkor meg előtte dumáljátok meg még egyszer hogy ez szex. nem több. sem neked, sem neki. és ha látod rajta hogy ő habozik vagy neki több lenne akkor ne. már én is próbáltam a barátnőmmel egy nagyon közeli kapcsolatot és nagyon jól sikerült akkor már 4 éve legjobb barátok voltunk "lelkitársak" meg ilyenek. és nem romlott a kapcsolatunk, most is nagyon jó a barátságunk. és nem kerül szem elé az előző dolog.
2011. júl. 29. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!