Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél egy lánnyal, aki egyáltalán nem az eseted, de lelki társak vagytok hosszú ideje?
Tegyük fel, az ok csak annyi, hogy egyikőtöknek sincs jóideje kapcsolata, a testiségre pedig mindketten vágytok, plusz legjobb barátok is vagytok, tehát adja magát a dolog...
Szóval... a kérdés az, hogy lefeküdnél-e egy olyan illetővel, aki:
- konkrétan nem az eseted (átlagos/vékony testalkatú lányok jönnek be, az illető pedig kb 85-90 kg)
- ugyanakkor bájos, elragadó személyiség és egy hihetetlenül rendes lány, a külsején kívül semmi negatív tényezőt nem lehet említeni (arcra egyébként csinos pofija van :))
- ezen felül elképesztően közel áll hozzád (legjobb barátok vagytok évek óta), és egymás lelki társai vagytok...
Bevállalnád?
(indokokat is légyszi... minden vélemény érdekel!)
És ezt ő is tudja, hogy most sem lenne több?
Az is lehet, hogy még te nem vagy számára közömbös, sőt.. biztos megmaradt mindkettőtökben, hogy jártatok.. kár lenne a múltat felbolygatni azzal, hogy alkalmanként összejártok...
Gondolom anno te szakítottál vele, így meg csak még kellemetlenebb az egész helyzet :/
A kapcsolat már rég volt, bő 3 éve.
Szerintem teljesen közömbös vagyok a számára ilyen szempontból, már volt ez téma annak idején, és mondta, hogy nem próbálna újra összejönni velem, megérti a helyzetet. Alaposan átbeszéltük az egészet többször is...
Jövő héten találkoznánk egyébként, valamire addig jutnom kellene:( Annyi biztos, hogy egyértelmű utalásokat tett már sokszor, tehát semmi kétség afelől, hogy benne lenne, és végülis én sem zárkóznék el előle, amíg szigorúan csak testiségről van szó, mindenféle mélyebb érzelmek nélkül - csak nem tudom, a későbbiekre nézve milyen hatása lehet, egyáltalán lehet-e...
Várom a további véleményeket, légyszi, a korotokat és nemeteket is írjátok oda!:) Köszi!
Az a baj, hogy ha én lennék a lány, akkor valami összetörne bennem ,ha megint az alakom miatt hagynál el.
És utálnálak azért (a későbbiekben), mert voltál olyan disznó, hogy inkább gyűrtél egy számodra nem "esztétikus" testet ,csak azért mert a farkad előrébb volt minden másnál. Szóval ha beadnád az unalmast, akkor úgy érezném magam mint egy moslékos vödör... csak üríteni volt jó.
21/L
Vagy szeress valakit olyannak, amilyen, vagy ne áltasd se magad se mást.
Én megtettem már sokszor (persze ugyanazzal), eddig nincs is semmi gond, de félek hogy később lesz
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!