Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél egy lánnyal, aki egyáltalán nem az eseted, de lelki társak vagytok hosszú ideje?
Tegyük fel, az ok csak annyi, hogy egyikőtöknek sincs jóideje kapcsolata, a testiségre pedig mindketten vágytok, plusz legjobb barátok is vagytok, tehát adja magát a dolog...
Szóval... a kérdés az, hogy lefeküdnél-e egy olyan illetővel, aki:
- konkrétan nem az eseted (átlagos/vékony testalkatú lányok jönnek be, az illető pedig kb 85-90 kg)
- ugyanakkor bájos, elragadó személyiség és egy hihetetlenül rendes lány, a külsején kívül semmi negatív tényezőt nem lehet említeni (arcra egyébként csinos pofija van :))
- ezen felül elképesztően közel áll hozzád (legjobb barátok vagytok évek óta), és egymás lelki társai vagytok...
Bevállalnád?
(indokokat is légyszi... minden vélemény érdekel!)
Határozottan nem!
Épp azért mert, ha évek óta jóban vagytok, akkor nem rontanám el azzal ezt a barátságot, hogy lefekszem vele.
Onnanstól kezdve az a barátság más lesz, mindkettőtökben benne lesz, hogy mégiscsak volt több is ott...
Nem "adja magát" a dolog. A lány szinte biztos hogy többet érez ha lefeküdne veled (tudod, van az a bizonyos barát zóna... ez nem fér bele). Bár ha van esély rá, hogy utána kapcsolat alakuljon ki... Hú, őrlődöm a döntések között, pedig nem is az én életem :D
Mondjuk attól is függ hány évesek vagytok. Én a legjobb fiú barátommal megbeszéltem, hogy maaaajd a jövőben ha épp mindketten egyedül leszünk, összefekszünk.. ezt olyan 20-25 éves korra értve.
Nem. Nincs egy barátom se, de ha lenne egy csaj haverom, tuti, nem szúrnám el azzal, hogy lefekszem vele
17/F
nem és neked se javasolnám :)
korábbi válaszolók kifejtették
19f
Köszi az eddigi válaszokat, továbbra is várom a véleményeket! :)
Egy fontos dolgot lehet, hogy nem említettem, amit talán mondhattam volna... :$
Azt, hogy korábban már volt köztünk egy rövidebb "kapcsolat"... (már amennyire annak nevezhető volt - tőle messze tanultam, így találkoztunk kb 4x összesen). Másfél-2 hónapig "jártunk". Megpróbáltam felülkerekedni azon, hogy külsőre nem igazán az esetem, mivel amúgy pedig annyira bejön minden téren (gondolkodás, felfogás, humor stb), hogy hihetetlen, és ... rájöttünk (rájöttem), hogy hosszú távon ez nem megy, akárhogy próbálkozom, nem tudom elfojtani magamban azt az egyértelmű tényt, hogy nem az esetem. :S Tudom, elég nagy baromság volt egyáltalán belevágni komolyabban, ha tudtam előre, hogy ez a helyzet, de annyira kedveltem már akkor is, és gondoltam, egy próbát megér...
Tehát igazából az a veszély nem fenyeget, hogy "több lesz belőle" és emiatt megromlik a kapcsolat, mert már "lett több belőle" annak idején, szóval értitek...
Egyébként 22 évesek vagyunk mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!