Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Idősebb pasik (25-30) lefeküdn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb pasik (25-30) lefeküdnétek egy 16-17 éves csajjal?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 22:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:

Drága 11:12...

egy kapcsolathoz szerintem 2 ember kell... és ez nem menőzés kérdése.... szerinted sok csaj mért van nála 5-10 évvel idősebb pasival??? mert a mai világba már az első randin a drága dugni akar a csajjal... nem lehet megbízni bennük...a pasik általába 25 felett nőnek igazán fel egy komoly kapcsolatra... tisztelet a kivételnek...

2011. júl. 27. 22:16
 42/61 anonim ***** válasza:
Ez így igaz drága kérdező! :))
2011. júl. 27. 22:43
 43/61 anonim ***** válasza:

másrészt 11:12-es

a korodbeli fiuk csak a szexképekre tudnak recskázni a gép előtt de egy nőt nem tudtok kielégíteni.......

további jó hokizást...:))

2011. júl. 27. 22:46
 44/61 anonim ***** válasza:
0%

Most már nem csak éretlenek, de nyomorékok is vagyunk?-.-"

Egyébként, olyan jó hogy mindenki azzal jön hogy a 15-18 éves fiúk nagy része olyan éretlen, meg hogy csak a szexre tudnak gondolni... HÁT NEM!!! Most már a tököm tele van az ilyen megnyilvánulásokkal!!! Az én baráti körömben egy olyan embert nem ismerek aki annyira szexmániás lenne hogy már az első randin szexelni szeretne. Másrészt, mert az olyan kib*szottul érett dolog hogy a kis 14 éves lányok sminkben rázzák magukat a disco-ban a 32 éves férfiaknak

(akik mellesleg az apjuk lehetnének!!!), akik meg még rájuk is mennek... Ugye milyen érett?! Meg azok az érett nagylányok akik már 14 évesen 5 kiló sminkkel a pofájukon rohangálnak! Meg akik egy folytában nyávognak egy folytában megállás nélkül, és olyan viccesnek találják pl. a csirke és a suna szavakat... Tényleg olyan érettek, le a kalappal előttük...

16/F

2011. júl. 28. 01:23
 45/61 anonim ***** válasza:
-egy folytában
2011. júl. 28. 01:24
 46/61 anonim ***** válasza:
100%

Ezt jól benézted!

Azok a 13-18 közti lányok akik 5 kiló sminkben bepiálva discóban rázzák magukat azok a szépfiúkra utaznak persze minden nap másikra!

Akik idősebb pasit akarnak azok nem discolotyók.....

Ők egy biztonságot nyújtó kapcsolatot akarnak!

Pont ezért nem a korodbeli 16 körüli éretlen kisfiukkal kezdenek!

Ahogy az írásodból ki lehet olvasni neked az fáj,hogy

veled nem állnak szóba a korosztályodbeli csajok!......:))

2011. júl. 28. 11:54
 47/61 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit hozzátennék,hogy egészséges kamaszként pont az lenne a természetes,ha állandóan a szexre gondolnál ....

Tapasztalatból tudom,hogy fiatal koromban én sem a avval voltam elfoglalva,hogy a lánynak jó legyen..... A te korodban nagyrészt önző mindenki én is az voltam és nem érdekelt a szexben sem,hogy a lány eljutott -e odáig csak az volt a lényeg,hogy nekem jó legyen .... A kérdezőnek igaza van abban,hogy a férfiak 25 éves kor körül érnek érzelmileg.......!

2011. júl. 28. 12:00
 48/61 anonim ***** válasza:

11:54

Igen, az b*ssza fel a legjobban az agyamat hogy azért nem találok 1 rendes lányt, mert mindegyik a 20+ évesekkel jár... Másrészt akkor sem normális ha 1 32 éves férfi a 14 éves kislányokra utazik...

2011. júl. 28. 17:37
 49/61 anonim ***** válasza:

Ne aggodalmakodj már majd leszel te is idősebb és akkor te is össze fogsz jönni fiatal csajokkal....

Egyébként meg így is találnál csak ügyesnek kell lenni..:)

2011. júl. 28. 17:56
 50/61 anonim ***** válasza:

Amúgy én a te korodban megkeféltem a molett csajokat is mert csak az jutott...

A kislány az meg nem kislány hanem fiatal....

Az ágyban tökéletesen összeillünk..:)

2011. júl. 28. 18:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!