Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Idősebb pasik (25-30) lefeküdn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb pasik (25-30) lefeküdnétek egy 16-17 éves csajjal?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 22:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
72%
És 32 évesen a 14 éves kislányt ugyanúgy elvinnéd egy céges vacsorára, meg minden?
2011. júl. 27. 11:44
 32/61 anonim ***** válasza:

Szerintem a pedofílozós nincs tisztában a pedofília értelmével!!!

Céges vacsora??

Hát én ne egészen járok céges vacsorákra.... másrészt egy

25 évessel sem jelennék meg elitebb helyeken,ha nem illik a környezetbe...

Aki elítéli azokat akinél nagyobb a kor különbség az átlagnál az irigy mert neki nem jön össze....

Az ilyen emberek a gép előtt maszturbálnak és beszólogatnak másoknak,hogy rájuk is odafigyeljenek!!

Annak a fiatal srácnak üzenem,hogy olvassa el az értelmező szótárban mit jelent a pedofília és ne aggódjon marad neki is pár fiatal lány csak ne féljen a pinától

nem harap.... nyugodtan csajozzon nemkell itt a gép előtt kiélnie a vágyait ...:))

2011. júl. 27. 13:48
 33/61 anonim ***** válasza:

Jaj visszaolvastam..... helyesbítek a pedofílozás nem a fiatal srácnál került szóba!

Nála auswitz..... De üzenem neki,hogy ha majd 30 körüli lesz akkor nem féltékenyen ,fog nézni az ilyesmire,hanem vágyakozva mert neki csak marokmarcsi fog jutni ....:)) Úgy ahogy most is csak az jut..:)

2011. júl. 27. 14:03
 34/61 anonim ***** válasza:
72%

"Aki elítéli azokat akinél nagyobb a kor különbség az átlagnál az irigy mert neki nem jön össze....

Az ilyen emberek a gép előtt maszturbálnak és beszólogatnak másoknak,hogy rájuk is odafigyeljenek!! "

rendben vagy? pont hogy a kiscsajokat könnyű elhülyíteni az idősebbnek...

2011. júl. 27. 15:37
 35/61 anonim ***** válasza:

Ez sosem azon múlik kit lehet könnyen elcsábítani!

Ha az 50 éves nők jönnének be akkor 50 körüli nőm lenne de mivel a nálam fiatalabbak jönnek be így fiatalabb nőm van.

Nem olyan kapcsolatom van,hogy hétvégén a buliban talizok vele aztán jól beszívunk és szexelünk,hanem normális párkapcsolat ami férfi és nő közt egészséges szexuális életet jelent drog és ital nélkül.....szerintem ez így fetr dolog főleg ahhoz képest,hogy a tizenéves lányok nagy része dohányzik és hétvégenként hányásig leissza magát aztán azt sem tudja másnap hány fax járt benne mikor részeg volt!

2011. júl. 27. 16:50
 36/61 anonim ***** válasza:
56%
Irigykedünk?! Alig bírtam elhinni hogy ezt írtad... 32 évesen szerintem 1 egészséges, normális férfinak nem azaz életcélja hogy 14 éves lányokat szedjen fel, akkor már inkább a családnak kéne érdekelnie, és nem a kislányoknak...-.-"
2011. júl. 27. 18:41
 37/61 anonim ***** válasza:

Egy 14 éves lány biológiailag érett nő persze agyilag nem mindegyik!

Nem 14 éves lányokat,hanem egy 14 évest!!

Jó példa erre az énekes Szandi aki 15 évesen ismerte meg a férjét aki 31 éves volt és 16 évesen már együtt volt vele!

most 34 éves és a férje lett ,van 2 vagy 3 gyerekük és boldogok!!

2011. júl. 27. 18:58
 38/61 anonim ***** válasza:
Mármint a Szandi 34 éves a férje 50!
2011. júl. 27. 19:00
 39/61 anonim ***** válasza:
na látod, szandi 34 éves és már 50 éves vén f*sz a férje... annak is nagyon sok esze van.
2011. júl. 27. 20:11
 40/61 anonim ***** válasza:
Mi evvel a problémád?
2011. júl. 27. 20:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!