Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak itt hasonló helyzetűek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt hasonló helyzetűek? Kérdés lényege lent.

Figyelt kérdés
18 múltam, és már másfél éve a barátommal vagyok. Egy éve van rendszeres szex, de még sose volt orgazmusom. Semmilyen rossz élményem nincs a szexről, próbálkoztam magamon, de az semmilyen különösebb érzés nem volt, ő sem ügyetlen, és fiatal kiskamasz sem vagyok, aki még éretlen. Ellazulással végképp nincs gond, nem görcsölök rá hogy elmenjek. A menetek sem rövidek, és elég figyelmes a párom. Szóval van, hogy valaki képtelen az orgazmusra? Ezzel a témával kapcsolatos válaszokat, történeteket, előre köszönöm
2011. júl. 26. 22:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Nem jó a párod,sajnos.Próbáld meg elmagyarázni neki,hogy neked mi lenne a jó.
2011. júl. 26. 22:24
 2/26 A kérdező kommentje:
De ő tényleg ügyes..és mint írtam magamban, magammal is próbálkoztam, nem muszájból, hanem kedv miatt, de az még semmilyenebb érzés volt. Amikor vele vagyok úgy, mindig elmondom mi esik jól, de kellemes érzés, de semmi több :S
2011. júl. 26. 22:27
 3/26 anonim ***** válasza:

Szerintem az elsőnek van igaza.

Sok nő csak akkor tudja meg mi az a szex,amikor olyan partnere van.

2011. júl. 26. 22:31
 4/26 A kérdező kommentje:
Kár mert vele én egy életre tervezek..de nem lehetséges h inkább velem van a baj?
2011. júl. 26. 22:33
 5/26 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de tény, hogy nem izgulsz fel rendesen. Felizgulni meg akkor lehet, ha valaki felizgat.
2011. júl. 26. 22:37
 6/26 A kérdező kommentje:
Azzal pláne nincs baj..szinte nem tud levakarni magáról..úgymond..:$
2011. júl. 26. 22:39
 7/26 anonim ***** válasza:
Akkor pedig nem tud kielégíteni.
2011. júl. 26. 22:42
 8/26 anonim ***** válasza:

Esetleg probáljátok meg más pózban. Pl az én barátnőm jobban érzi ha kutyapózban csináljuk. Ha úgysem megy akkor a barátod legyen keményebb, ha meg még ígysem lehet nállad van valami baj és akkor érdemes valamelyik dokihoz fordulni. Aztán lehet hogy csak a barátod nem elég jó hozzád.

20/F

2011. júl. 26. 22:43
 9/26 anonim ***** válasza:
Ja de felizgulás és örömszerzési vágy között van különbség. A felizgulást fizikailag is kell érezned. Bizsergés,melegség,nedvesedés és kívánnod kell ezzel együtt az érintést.
2011. júl. 26. 22:43
 10/26 A kérdező kommentje:
Pózok szinte A-tól Z-ig megvoltak...úgyanúgy semmi előrelépés, és ő is tud érzékeny lenni, de olykor durvább is..ahogy én kértem..KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAt..ezek szerint velem van a baj mégiscsak:S
2011. júl. 26. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!