Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy minden nagyon szép csajnak gazdag bartája van?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 21:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
HŰ, HOGY TE MEKKORA TÉVEDÉSBE VAGY ESVE, AZTA NAGYON SAJNÁLLAK!!!!
2011. júl. 28. 23:25
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
hát ez azért szerintem nem így van. lehet h minden gazdag pasinak jó nője van, de nem minden szép csajnak 'jut' gazdag pasas :D
2011. júl. 28. 23:28
 13/29 anonim ***** válasza:
ez hülyeség! :D rám is sokan azt mondják,hogy szép vagyok (persze vannak,akik azt mondják nem).a párom pénzes,de nem gazdag,egyszerűen én csóró vagyok,ő meg nem az.DE én lebeszélem,ha akár egy 80Ft-os csokit is akarna nekem venni,mondván,hogy arra a pénzre még neki is szüksége lehet! ;) szóval vannak kivételek,és szerintem a kivételek azok,akikről a kérdező beszél! :D
2011. júl. 28. 23:28
 14/29 anonim ***** válasza:

23:28-as válaszoló vagyok!

azt elfelejtettem írni,hogy az én pasim is főként szeretetben gazdag x) és nekem ez számít!!meg hogy talán Neked sem a külsőre kéne utaznod,hanem hogy milyen a csaj személyisége,azt rájöhetnél,hogy itt nem a külső értékek számítanak,mert az relatív ;D nah,ennyi

2011. júl. 28. 23:30
 15/29 anonim válasza:

Nem szabad ítélkezni mások felett! De tény és való igazság hogy a mai fiatal lányok inkább a gazdagabb, dohánnyal kitömött fiúkhoz bújnak. Ez az érdekkapcsolat amit már páran emlegetettek. De viszont vannak szerelemből kapcsolatok, mint például 20 éves lány kommentáló.

Ez a világ sajnos nem most indult meg, hanem régebben is, csak nem nagyon vettük szemünk elé, hogy mi is folyik itt!

De azért a többi kommentálónak azt mondanám hogy azért ti is örülnétek ha olyan lánnyal/fiúval jönnétek össze akinek van rendesen pénz a háznál. Mindenkiben van ilyen irigység, ezért szóljátok le a másikat. Üdv!

2011. júl. 28. 23:31
 16/29 Nemo15 ***** válasza:
0%
A penz ami szerepet jatszik!
2011. júl. 28. 23:32
 17/29 anonim ***** válasza:
Anyámmal beszélgettem pár napja volt egy barátja nagyon nem bírtam... anyám most 48 éves és azt mondta hogy ő se azért volt vele mert szerette hanem mert volt kocsija elérhető volt amikor kellett...anyám pedig igencsak jó ember és soha nem gondoltam volna dehát ez van:D
2011. júl. 28. 23:34
 18/29 anonim ***** válasza:

sok hülye van itt ( tisztelet a kivételnek!) aki szerint ez minden esetben így van!

A SZÉPSÉG RELATÍV

Honnan tudod hogy a férfi akivel jár, nem öntelt,önző személyiség?

Egyszerűen csak irigyek vagytok! Kész!

2011. júl. 28. 23:40
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem felvágni akarok, előre leszögezném. A többség nagyon szépnek gondol, irigykednek rám, az alakom, stílusom, lazaságom miatt...nem mondanám, hogy szegény családban élek, de gazdagnak sem nevezném magunkat. A barátomat 1,5 éve ismertem meg interneten...csak haverkodtunk, aztán nagy szerelem lett belőle...7 hónap után tudtam meg, hogy elég gazdag családból származik..Az elég gazdag alatt több száz milliókat értek...Mégis sem a szülei, sem egy családtagja nem vág fel, dolgozó emberek..Kedvesek, aranyosak. A mai napig semmit nem várok el tőle, hogy bárhova vigyen, bármit vegyen nekem...mindig vannak kivételek, bár a többségében az elkényeztetett kislányok bebiztosítják magukat:)
2011. júl. 28. 23:48
 20/29 anonim ***** válasza:
49%
A "szép" csajok általában belül nem olyan szépek, ezért csak a pénz érdekli őket, amiből szintén csak "szépek" lehetnek a sok műtéttől... Egy nő természetesen is szép.
2011. júl. 29. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!