Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy minden nagyon szép csajnak gazdag
bartája van?
HŰ, HOGY TE MEKKORA TÉVEDÉSBE VAGY ESVE, AZTA NAGYON SAJNÁLLAK!!!!
2011. júl. 28. 23:25
hát ez azért szerintem nem így van. lehet h minden gazdag pasinak jó nője van, de nem minden szép csajnak 'jut' gazdag pasas :D
2011. júl. 28. 23:28
ez hülyeség! :D rám is sokan azt mondják,hogy szép vagyok (persze vannak,akik azt mondják nem).a párom pénzes,de nem gazdag,egyszerűen én csóró vagyok,ő meg nem az.DE én lebeszélem,ha akár egy 80Ft-os csokit is akarna nekem venni,mondván,hogy arra a pénzre még neki is szüksége lehet! ;) szóval vannak kivételek,és szerintem a kivételek azok,akikről a kérdező beszél! :D
2011. júl. 28. 23:28
23:28-as válaszoló vagyok!
azt elfelejtettem írni,hogy az én pasim is főként szeretetben gazdag x) és nekem ez számít!!meg hogy talán Neked sem a külsőre kéne utaznod,hanem hogy milyen a csaj személyisége,azt rájöhetnél,hogy itt nem a külső értékek számítanak,mert az relatív ;D nah,ennyi
2011. júl. 28. 23:30
15/29 anonim válasza:
Nem szabad ítélkezni mások felett! De tény és való igazság hogy a mai fiatal lányok inkább a gazdagabb, dohánnyal kitömött fiúkhoz bújnak. Ez az érdekkapcsolat amit már páran emlegetettek. De viszont vannak szerelemből kapcsolatok, mint például 20 éves lány kommentáló.
Ez a világ sajnos nem most indult meg, hanem régebben is, csak nem nagyon vettük szemünk elé, hogy mi is folyik itt!
De azért a többi kommentálónak azt mondanám hogy azért ti is örülnétek ha olyan lánnyal/fiúval jönnétek össze akinek van rendesen pénz a háznál. Mindenkiben van ilyen irigység, ezért szóljátok le a másikat. Üdv!
2011. júl. 28. 23:31
A penz ami szerepet jatszik!
2011. júl. 28. 23:32
Anyámmal beszélgettem pár napja volt egy barátja nagyon nem bírtam... anyám most 48 éves és azt mondta hogy ő se azért volt vele mert szerette hanem mert volt kocsija elérhető volt amikor kellett...anyám pedig igencsak jó ember és soha nem gondoltam volna dehát ez van:D
2011. júl. 28. 23:34
sok hülye van itt ( tisztelet a kivételnek!) aki szerint ez minden esetben így van!
A SZÉPSÉG RELATÍV
Honnan tudod hogy a férfi akivel jár, nem öntelt,önző személyiség?
Egyszerűen csak irigyek vagytok! Kész!
2011. júl. 28. 23:40
Nem felvágni akarok, előre leszögezném. A többség nagyon szépnek gondol, irigykednek rám, az alakom, stílusom, lazaságom miatt...nem mondanám, hogy szegény családban élek, de gazdagnak sem nevezném magunkat. A barátomat 1,5 éve ismertem meg interneten...csak haverkodtunk, aztán nagy szerelem lett belőle...7 hónap után tudtam meg, hogy elég gazdag családból származik..Az elég gazdag alatt több száz milliókat értek...Mégis sem a szülei, sem egy családtagja nem vág fel, dolgozó emberek..Kedvesek, aranyosak. A mai napig semmit nem várok el tőle, hogy bárhova vigyen, bármit vegyen nekem...mindig vannak kivételek, bár a többségében az elkényeztetett kislányok bebiztosítják magukat:)
2011. júl. 28. 23:48
A "szép" csajok általában belül nem olyan szépek, ezért csak a pénz érdekli őket, amiből szintén csak "szépek" lehetnek a sok műtéttől... Egy nő természetesen is szép.
2011. júl. 29. 00:13
Kapcsolódó kérdések: