Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy minden nagyon szép csajnak gazdag bartája van?
Kinek mi a szép...
Kinek mi a gazdag...
Ne értséte férre a következőt :
Nem vagyok csúnya, hajlok a szépek kategóriájába (műköröm, festett haj, tűsarkú náékül)
A barátommal pedig mikor összeismerkedtem nagyon jól kijöttünk, találkozgattunk is, üzeneteztünk, lefolytattunk órás telefonbeszélgetéseket, tetszettünk egymásnak, mint ahogyan indul egy kapcsolat, abszolút halvány gőzöm nem volt hogy kicsoda ő. Csak akkor tudtam meg hogy eléggé a felsőbb ketegóriába tertoznak, mikor 2 hónap múlva elvitt bemutatni a szüleinek, a pofám leszakadt : lakás, kocsik, szülők felfogása...
Szeretem benne, és tisztelem, hogy nem a pénzével hódít, hanem a gondolkodásmódjával és a stílusával és a kompromisszumra való kézségével.
Ezt nem nevezem érdekkapcsolatnak. Szeretem őt.
Azóta még összehozott a sors gazdagnak nevezhető palikkal (nem kapcsolat miatt, hanem társaságban, haverek) de MIND otthon felnövesztett, büszke, beképzelt pincsik, akik hozzájuk való tűsarkú cicákkal járnak...te kérdező erre a fiókákra gondolsz
Vannak kivételek !!!!!
"Szeretem benne, és tisztelem, hogy nem a pénzével hódít, hanem a gondolkodásmódjával és a stílusával és a kompromisszumra való kézségével. "
De azért jól esik a puncikádat a Phi-phi szigetekre viszi el, homárt enni, és nem a Balcsira hekket falni.
Egy pénzes srácnak mindig szélesebb lehetőségei lesznek a hódításra.
Igen még az apró dolgokban is. Nekem meg kell számolnom mikor mire futja.
Pl. randi előtt fejszámolok, hogy kb. hova akarhat menni, és mire lesz pénzem, mert ha túl drága helyre akar menni akkor bajban vagyok. Egy pénzes srácnak ezzel nem kell foglalkozni.
Azért ez nagy különbség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!