Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy minden nagyon szép csajnak gazdag bartája van?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 21:54
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a nagyon szép :P nekem a barátnőm nagyon szép mégis szegény vagyok :P
2011. júl. 26. 21:56
 2/29 anonim ***** válasza:
72%
Te csak megjátszod, vagy komolyan nem érted az összefüggést?
2011. júl. 26. 21:56
 3/29 anonim ***** válasza:
48%
Érdek kapcsolat.....ennyi
2011. júl. 26. 21:58
 4/29 anonim ***** válasza:
64%
Azért, mert a nem gazdagokat emberszámba sem veszik.
2011. júl. 26. 22:08
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi a szép...

Kinek mi a gazdag...

2011. júl. 26. 22:12
 6/29 anonim ***** válasza:
66%

Ne értséte férre a következőt :

Nem vagyok csúnya, hajlok a szépek kategóriájába (műköröm, festett haj, tűsarkú náékül)

A barátommal pedig mikor összeismerkedtem nagyon jól kijöttünk, találkozgattunk is, üzeneteztünk, lefolytattunk órás telefonbeszélgetéseket, tetszettünk egymásnak, mint ahogyan indul egy kapcsolat, abszolút halvány gőzöm nem volt hogy kicsoda ő. Csak akkor tudtam meg hogy eléggé a felsőbb ketegóriába tertoznak, mikor 2 hónap múlva elvitt bemutatni a szüleinek, a pofám leszakadt : lakás, kocsik, szülők felfogása...

Szeretem benne, és tisztelem, hogy nem a pénzével hódít, hanem a gondolkodásmódjával és a stílusával és a kompromisszumra való kézségével.

Ezt nem nevezem érdekkapcsolatnak. Szeretem őt.

Azóta még összehozott a sors gazdagnak nevezhető palikkal (nem kapcsolat miatt, hanem társaságban, haverek) de MIND otthon felnövesztett, büszke, beképzelt pincsik, akik hozzájuk való tűsarkú cicákkal járnak...te kérdező erre a fiókákra gondolsz

Vannak kivételek !!!!!

2011. júl. 26. 23:07
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért mert ez egyáltalán nem így van :D ezt te honnan veszed??
2011. júl. 26. 23:45
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek veled egyet. Egyáltalán nem dicsekvésből írom, de elég szépnek tartom magam, a környezetem pedig nagyon szépnek. Átlagos körülmények között élek, és a barátom is. Nem gazdagok, nem a kocsija, pénze, háza miatt vagyok vele. Egyikkel sem lehetne felvágni, és nem is akarnék, sose vágytam arra, hogy egy milliomos cicababája legyek akit mutogathat a Merci mellett... Pedig lett volna rá lehetőségem, de nincs rá szükségem. 20/L
2011. júl. 27. 00:28
 9/29 anonim ***** válasza:
30%
A pénz szépít.
2011. júl. 28. 23:23
 10/29 anonim ***** válasza:
33%

"Szeretem benne, és tisztelem, hogy nem a pénzével hódít, hanem a gondolkodásmódjával és a stílusával és a kompromisszumra való kézségével. "

De azért jól esik a puncikádat a Phi-phi szigetekre viszi el, homárt enni, és nem a Balcsira hekket falni.

Egy pénzes srácnak mindig szélesebb lehetőségei lesznek a hódításra.

Igen még az apró dolgokban is. Nekem meg kell számolnom mikor mire futja.

Pl. randi előtt fejszámolok, hogy kb. hova akarhat menni, és mire lesz pénzem, mert ha túl drága helyre akar menni akkor bajban vagyok. Egy pénzes srácnak ezzel nem kell foglalkozni.

Azért ez nagy különbség!

2011. júl. 28. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!