Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen gyakran kakilsz nyilván...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran kakilsz nyilvános helyen?

Figyelt kérdés
Nyilvános hely alatt parkokat, kevésbé forgalmas tereket, játszótereket, erdőszélét stb... értek. Szerintem nagyon izgalmas és izgató is. Ja és ne tagadjátok le, mert elég sok ürüléket lehet látni, biztos sokan csinálják.
2011. júl. 26. 17:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
én gatyába szoktam jó sokat de különböző helyeken, kertben erdőben ilyenek :D
2011. júl. 26. 23:55
 22/22 anonim ***** válasza:

Ennk mi köze a szexualitáshoz?! Komolyan van, akinek erre áll fel? :O

Viszonylag gyakran szoktam kirándulni, biciklizni erdős részeken. Ha éppen ott kell, nem tartogatom, hogy aztán haza cipeljem. Egy alkalmas helyen félrevonulok és elintézem. Teljesen természetes dolgo, az állatok is így csinálják. A gyakorisággal kapcsolatban nem vezetek pontos statisztikát. Évente több alkalommal. Városban, parkban, játszótéren nem szoktam, nem vagyok paraszt.

szept. 28. 09:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!