Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran kakilsz nyilvános helyen?
Figyelt kérdés
Nyilvános hely alatt parkokat, kevésbé forgalmas tereket, játszótereket, erdőszélét stb... értek. Szerintem nagyon izgalmas és izgató is. Ja és ne tagadjátok le, mert elég sok ürüléket lehet látni, biztos sokan csinálják.2011. júl. 26. 17:07
1/22 anonim 

válasza:

Hát én sajnos eléggé beteg vagyok ahhoz, hogy tényleg és komolyan nem csináltam még ilyet.
2/22 anonim 

válasza:

én is sürün szarok erdő szélén, ha nem birom ki hazáig :)
3/22 anonim 

válasza:

Én szeretek mondjuk plázákban, éttermekben, irodákban. De a szabadtéri szarás egy kicsit nekem too much, vannak mondjuk ismerőseim akik kifejezetten szeretnek a szabadban szarni. Sőt az egyik multkor azt is mondta hogy szereti egy jó nagy falevéllel kitörölni utána:D van aki ilyen, én nem, de el tudom képzelni hogy lehet jó:D
4/22 anonim válasza:
Kb. 2-3-szor ürítettem életemben nyilvános helyen, de remélem nem is lesz több ilyen alkalom.
A másik. Mit keres ez a Szerelem, szex > Szexualitás témában?
5/22 A kérdező kommentje:
Szarás témakört nem találtam.
2011. júl. 26. 17:15
6/22 anonim 

válasza:

Erdőszélén, kertben (nem volt wc) volt, hogy rávitt a szükség a zöldövezeti kábelfektetésre. De nem találtam túl izgalmasnak, rendkívül kellemetlenül éreztem magam. Dehát nagy úr a muszáj....
7/22 anonim válasza:
mindennap és vasárnap kétszer... de ez romantikus és azért került a szerelem szex témakörbe, vagy csak f*sz vagy és nem tudsz olvasni, vagy csak n00b vagy és nem tudsz netezni?
8/22 anonim 

válasza:

remélem amikor lesz egy saját gyereked valami aberrált f@sz azon a játszótéren abba a homokozóba fog szarni amiben a fattyad játszik
hű de jó lesz az is, ugye?
9/22 anonim 

válasza:

én még soha nem szartam a szabadban
10/22 anonim 

válasza:

"A szabadban szarni jó
Csavaros fagyit csinálni
Minden barátomnak
Különösen Kennynek"
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!