Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit tudtok erről?
Figyelt kérdés
A barátom általában 5-6 perc után elmegy.De ez csak velem fordult elő eddig a többi csajjal nem. Mit gondoltok miért lehet ez? Elképesztően zavarja,hogy nem tudja ezt hova tenni és igazából én se.. :/ Előre is köszi :)2011. júl. 26. 15:36
2/10 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy a többi csajjal nem? Ha ezt mondta, akkor csak kamuzik. Vannak ilyenek, sok gyakorlással javítható.
3/10 anonim válasza:
szerintem nagyon beleéli magát a dologba :D
gondoljon valami másra pl autókra, vagy bármire csak ne a szexre és többet fogja bírni :)
4/10 A kérdező kommentje:
Helyesbítek eddig egy csajjal volt rajtam kívül és nála a legrövidebb is 30 perc volt...! És tudom hogy nem hazudik, egyrészt mert a szemembe nem képes rá mert észreveszem :DD
Másrészt szar utána a lelkiismerete ami még inkább erre vall.. :D
Feri köszi :DDDD
2011. júl. 26. 15:41
5/10 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki de azt mondja semmit nem segit :S
2011. júl. 26. 15:41
6/10 The_Rain válasza:
Vegyél egy eredményjelző táblát, és online mutassad neki, hogy az adott pillanatban épp mennyire jó neked tizes skálán... Na ha ettől sem lesz hosszabbítás, akkor adj neki piros lapot, vagy hívj cserejátékost...
7/10 anonim válasza:
zárd be az ajtót és akkor nem megy el 5-6 perc után
8/10 anonim válasza:
nálunk is ez van. azt mondta régebben más lányokkal (futó kalandok) nem ment el ilyen gyorsan, mint velem. beszélgettünk erről, és közösen arra jutottunk, hogy az érzelmek nagyon sokat számítanak. ha szerelmes, bizony sokkkkkal jobban kívánni fog, és ez ezen a dolgon is meglátszik.:)
9/10 anonim válasza:
Sűrűn előfordul az ilyen! inkább örülj neki :) ez azért van mert rettentően élvezi veled! :) de minél sürübben csináljátok annál tovább fogja birni!
10/10 A kérdező kommentje:
Jajj köszi szépen :$ amugy igen mi is erre az érzelmi dologra gondoltunk... én nem aggódom csak ő :/... köszi szépen tényleg ! :)
2011. júl. 27. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!