Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm nem élvezi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem élvezi a szexet? Lent

Figyelt kérdés
A barátnőm már vagy jó fél éve nem élvezi a szexet . Mindenkinek az jutna eszébe, hogy nem vagyok elég figyelmes, de ez nem így van . Mindig dörzsöli a péniszem, pedig használunk sikosítót is ! A méretem átlagos, (16-5.5). Tudnátok seíteni mi lehet a baj ? Szerelem az megvan. Vizsgálatokon is volt már, de minden oké vele. Mi lehet mégis a baj ? Nagyon-nagyon szeretjük egymást, és félek h ez a kapcsolatunk rovására mehet.
2011. júl. 26. 13:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szégyenlős a barátnőm igen. PEdig egyeltalán nincs rá oka, nagyon szép teste van. És nem csak kamuból mondom. Lehet h szex közbe az a baj? Hogy szégyenlős? Néha egyébként elfordul , hogyha a melltartóját veszi le. Pedig 1.5éve együtt vagyunk ! Ezt hogy lehet orvosolni? És még fontosabb, magát a fő kérdést hogy lehetne?
2011. júl. 26. 18:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Elég sok gond lehet a csajjal az alapján amit leírsz. Szerintem veszett fejsze nyele. De te sem vagy semmi, hogy nem nyalod! Csak szenvedtek egymással szerintem. És csak idő kérdése, hogy meddig, meg hogy melyikőtök unja meg hamarabb.
2011. júl. 26. 19:44
 13/14 anonim ***** válasza:

A megoldás valószínűleg az önbizalom fejlesztése. amit úgy érhetsz el hg dicsérgeted, hg milyen szép és csodálatos.

Lehet, hg eleinte még a bókokra is elutasítóan fog reagálni, ha nagyon szégyenlős. És ez lehet annak is az oka hg nem élvezi a szexet... Tegnap én írtam hg szeretkezzetek takaró alatt. De aztán eszembe jutott még az is hg ajándékba vehetnél neki valami csipkés szexi babydollt vagy kombinét(ettől minden nő nőiesebbnek, szexisebbnek érzi magát) és kérd meg hg vegye fel a kedvedést. Ha meglátod dicsérd hg milyen csodálatos, gyönyörű stb...

De vigyázz... nehg túl k*rvás cuccot vegyél... :) Javaslom a fehéret vagy a feketét. vagy a rózsaszínt ha szereti... :)

valami ilyesmi:

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 27. 07:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Próbálkoztatok már valamivel az itteni tanácsokból?
2011. júl. 29. 07:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!