Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm nem élvezi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem élvezi a szexet? Lent

Figyelt kérdés
A barátnőm már vagy jó fél éve nem élvezi a szexet . Mindenkinek az jutna eszébe, hogy nem vagyok elég figyelmes, de ez nem így van . Mindig dörzsöli a péniszem, pedig használunk sikosítót is ! A méretem átlagos, (16-5.5). Tudnátok seíteni mi lehet a baj ? Szerelem az megvan. Vizsgálatokon is volt már, de minden oké vele. Mi lehet mégis a baj ? Nagyon-nagyon szeretjük egymást, és félek h ez a kapcsolatunk rovására mehet.
2011. júl. 26. 13:14
1 2
 1/14 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Eleget nyalod és eleget ujjazod előtte a lányt? Elég nedves? Amúgy ha tabit szed az okozhat hüvelyszárazságot. Szerintem ez lehet a probléma.
2011. júl. 26. 13:18
 2/14 anonim ***** válasza:
a monoton egyszerű szexet váltsátok fel valami izgire a neten annyi féle szuper póz van szemezzgessetek belőle :P én ezt javaslom :) vezess be új dolgokat!!
2011. júl. 26. 13:19
 3/14 A kérdező kommentje:
Tablettát szed. De akkor mivel védekezzünk? Tablettaváltás megoldhatja a problémát? Egyxébkét nem szereti ha nyalom, ezért azt nagyon ritkán csinálom.
2011. júl. 26. 13:23
 4/14 anonim ***** válasza:
26%
Próbáljátok ki hármasban egy másik sráccal, hátha a sok inger "visszakapcsolja" benne, hogy miként is élvezhet nagyot.
2011. júl. 26. 13:26
 5/14 anonim ***** válasza:
2011. júl. 26. 13:27
 6/14 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Szerintem ez is lehet probléma, nem nedvesedik be eléggé, mondd neki, hogy hagy csináld kicsit sűrűbben és befogja látni, hogy az jó. Ha meg ez nem tetszik kérdezd meg tőle, miért tartja undorítónak a nyalást. Szerintem erre nem lesz válasza..Ujjazni engedi magát? Mert, ha azt se hát.. ez is probléma.. De ne légy akaratos azért.. Ha nem akarja, nem akarja. Menjetek el nőgyógyászhoz és írassatok fel másik tabit. Próbálgatni kell, hogy melyik jó.
2011. júl. 26. 13:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Szerintem mivel a barátnőd nem engedi hg orálisan kényeztesd azt szűröm le ebből, hg lehet hg ő bizony szégyenlős. Lehet, hogy még ő sem tudja de gátlásos és lehet, hogy azért nem nedvesedik, mert nem tudja elengedni magát. Ez lehet önértékelési probléma, vagy rossz tapasztalat. Próbáljatok meg sötétben vagy a takaró alatt szeretkezni és mondogasd neki, hogy milyen gyönyörű. Egy próbát megér. Ha kipróbáljátok írj hg segített-e. 24/L
2011. júl. 26. 13:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is gátlásos vagyok, meg utálom a testem de ennek ellenére ha szexre kerül a sor, a barátom úgy fel tud izgatni, hogy pocsolya van alattunk. Oké hogy közben néha eszembe jut, hogy nem szép a hasam vagy valami, de attól még magát a szexet élvezem.
2011. júl. 26. 14:05
 9/14 anonim ***** válasza:
nem élvezi ha nyalod? akkor ott már komoly gondok vannak... azthittem nem létezik ilyen ember...
2011. júl. 26. 14:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Pedig létezik. Nem azt mondom, hogy nem élvezem, de akármeddig csinálhatnák nekem, eredménytelen lenne. Ez mindenkinél más. A szexet imádom, de pl oráltól soha az életben nem tudnék elmenni. Szextől annál inkább, még análisan is. Az orált valahogy nem nekem találták ki... Amúgy a fogamzásgátló tényleg okozhat libidó csökkenést és hüvelyi szárazságot, próbáljatok ki egy új tablettát, az orvossal közösen beszéljétek meg, hogy mire váltsatok. Sok szerencsét! Nem érdemes veszni hagyni egy kapcsolatot emiatt!
2011. júl. 26. 14:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!