Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek most ha ilyen beteg emberekkel szembe kell szalnom?
Pl rendőrség, becsületsértés.
Amúgy meg szard le! Ha felveszed, csak jobban fogja érezni magát. Gondolom valami sértett f@szkalap lehet, akivel nem jöttél össze...
Idővel úgyis megunja. Az igazat meg te tudod, mindegy ki mit mond. Az ismerőseidnek meg mondd meg, hogy töröljék, ha ilyet kapnak, csak valaki szórakozik.
írj a yahoo-nak egy levelet, valószínűleg majd megkérnek, hogy skanneld be a személyidet, de ha azzal is minden rendben van, akkor letörlik. ha nem tudsz angolul (gondolom, oda csak angolul lehet írni), akkor kérj meg valakit, aki tud.
vagy regisztrálj te is, tölts fel olyan képeket is, amik nincsenek facebookon és írd ki a csajnak mindenhová, hogy kopjon le.
nekem rendesen a facebook profilomat törték fel és a nevemben írogattak a barátaimnak. Hál' Istennek MINDEGYIKÜK észrevette hogy nem én vagyok és elküldte a büdös gennyes jó g*ci sz*rtúró teherbeb*szott tetves Dél-afrikai Köztársaság béli gyémánthalász román k*rva anyjába
:D
Hát a rendőrség biztos nem is tenne semmit,mert mire kinyomoznák az illető ip címét,addigra eltelne pár év...amilyen ügyesek.
De ismered az illetőt aki ír a nevedben?Mármint a nevét tudod vagy bármi?Lehet valaki az ismerőseid közül,aki haragszik rád és egy undorító alak...én a helyedben törölném a facebook profilt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!