Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, ha?
Figyelt kérdés
ha minden nap masztizok a zuhanyban a vízsugárral?16L
csak értelmes válaszokat.....köszi
2011. júl. 25. 23:22
2/8 anonim 

válasza:

Max azért baj, mert sok lesz a vízszámla.
4/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj. A maszturbálás teljesen normális dolog, ami csak még jobban növeli a libidót, így a jövőben jobban fogod kívánni a szexet mint azok, akik egyáltalán nem maszturbálnak. Az hogy most vízsugárral, vibrátorral, vagy az ujjaddal maszturbálsz, az már majdnem mindegy, csak arra kell figyelni, hogy nehogy valamilyen kórokozó kerüljön a hüvelyedbe. Magyarul a lényeg: tiszta legyen a víz :)) Amúgy semmi baj nincs vele, én is szoktam úgy.
5/8 anonim 

válasza:

Annyit maszturbálj, amennyi csak jól esik!
6/8 k4lm0p1r1n 

válasza:

nincs vele semmi baj. de egyszer már nem lesz elég a maszti.
7/8 anonim 

válasza:

Nem baj,de azért arra figyelj h ne minden nap így csináld,mert hozzászoksz a túl erős ingerekhez..:) vannak neked ujjaid is,használd őket!;)
8/8 anonim 

válasza:

a vízsugaras azért nem jó mert hozzászookik a csiklód és csak így leszel képes elmenni később gondok lesznek az ágyban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!