Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szex tényleg megváltoztat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex tényleg megváltoztat?

Figyelt kérdés
Hallottam már nem egy embertől, hogy ha majd lefekszem valakivel, az majd látszani fog rajtunk, ahogy nézünk egymásra. Meg hogy majd teljesen megváltozunk. És hogy majd mindig ki akarjuk próbálni mással ? Igaz ez ?
2011. júl. 25. 21:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam mindig, hogy a szülők egyből észreveszik a gyerekükön (főleg a lányon), ha elveszíti a szüzességét. Féltem is ettől, de hálistennek bebizonyosodott, hogy ez hülyeség. Rajtam semmit nem láttak. Egy olyan fiúval veszítettem el a szüzességemet akit anyuék nem is ismertek. Aztán pár hónap múlva összejöttem a jelenlegi barátommal (már 2. éve vagyunk együtt), és mikor már fél éve együttvoltunk anya felhozta, hogy nem szeretnék-e fogamzásgátlót, meg hogy mikor tervezem, hogy lefekszünk. Mondtam neki, hogy már egy éve nem vagyok szűz. Ki volt akadva... :) Semmi nem látszott. Bár én mindig érettebb voltam a koromnál az ismerősök, meg a család szerint is. Nem érzem, hogy a szex megváltoztatott volna. Amúgy is komolyodom, főleg mióta egyetemre kerültem és külön élek a szüleimtől.
2011. júl. 27. 16:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem a szüleim semmit sem vettek észre, de a barátom mondta, hogy az ő anyukája észrevette rajta/rajtunk.
2011. júl. 27. 19:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!