Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szex tényleg megváltoztat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex tényleg megváltoztat?

Figyelt kérdés
Hallottam már nem egy embertől, hogy ha majd lefekszem valakivel, az majd látszani fog rajtunk, ahogy nézünk egymásra. Meg hogy majd teljesen megváltozunk. És hogy majd mindig ki akarjuk próbálni mással ? Igaz ez ?
2011. júl. 25. 21:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A hormonok megváltoztatnak.

Szerintem ha sexeltél, akkor kicsit több önbizalmad lesz csinálni, ha nem megalázónak sikeredik.

2011. júl. 25. 21:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Tudod, az ember elkezd néha olyan dolgokat csinálni, amitől fél...A végén pedig már teljesen elmúlik ez az érzés, helyette átalukulhat őrült vágyakozássá...
2011. júl. 25. 21:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen megváltoztat akkor is ha jó az élmény akkor is ha rossz ...de az utóbbi ne legyen mert akkor mással se lesz túl hamar pörgés az ágyba!..de ha jó szuperül sikerül a sexelés akkor felszabadultabb boldogabb lesz az ember alig várja hogy a párjával legyen mert ugye a sex az hozzá tartozik az életünkhöz mint pl furi pl -da az evés ivás olvasás...
2011. júl. 25. 21:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Teljesen megváltoztat. Nekem azt mondta a legjobb barátnőm, mikor elmeséltem neki, hogy én elveszítettem, hogy látta, hogy valami megváltozott bennem és legalább 3 évet értem(agyban):D
2011. júl. 25. 22:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Bizony megváltoztat. Ismerek huszon,-harminconéves szüzeket, és kb. úgy viselkednek, olyanok agyilag, mint a tizenéves(szüz)ek.
2011. júl. 26. 01:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Meg ám, és általában pozitívan -> komolyodik az ember.

Ez pl futó lány haveromnál tapasztaltam. Én elballagtam, ő még 10.-es volt ekkor, szeretnivaló, jókedvű csitri. Egyetemről visszamentem a suliba kb fél év, egy év múlva, összefutottam vele, és a tekintete teljesen átalakult: egy érett vonzó nő szemébe néztem, és már tudtam is, mi a változás oka.

2011. júl. 27. 13:14
 7/12 JohnCena ***** válasza:
Egy olyan ruhát kezdesz majd hordani melyen egy nagy "X" betű lesz és mind a két kezed ökleiből adamantium karmok hasítanak ki.
2011. júl. 27. 14:00
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bár nem igazán értem h miért változunk meg amiatt. Talán ha megtörténik velem, majd megértem. :) Utolsó 2, nem értem mért nem lehet normális válaszokat adni, mikor a kérdésem szerintem normális volt.
2011. júl. 27. 14:37
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Persze. Először csak a szemeden változtat, sokkal sötétebb lesz. Több alkalom után elkezd szőrösödni a karod, a lábad. A végén teliholdkor farkasember leszel. Jó átalakulást, üdv a klubban!
2011. júl. 27. 14:44
 10/12 anonim ***** válasza:

Te mindig ezzel az "alien petézéssel" jössz? kb 4 kérdésnél is láttam...elég farásztó...

Hogy ne legyen off, igen, változol. Sokkal komolyabb, érettebb lesz tőle az ember..általában.

2011. júl. 27. 15:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!