Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már ilyen veletek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ilyen veletek? Nagyon égés.

Figyelt kérdés
A barátomnal voltam, és bementünk a szobájába, az anyukája akonyhában sütöt, azthittük minden ok lesz. Levetkőztünk, csókolóztunk meg minden. Aztán elkezdett nyalni.Nagyon be voltunk már gerjedve. Anyum tudta hogy van barátom, azt is tudta hol lakik, és eljött hogy hozza el a telóm , mert otthon hagytam. A barátom anyukája mondta hogy bent vagyunk a szobában, és vigye be. Ránknyitotta az ajtót. Mindent tisztán lehtett látni. Annyira égés volt hogy az nem igaz. Nem tudta hogy nem vagyok szűz.Elnézést kért és becsukta az ajtót. Annyira be voltunk sza*va hogy most mi lesz.Én 16 vagyok, a barátom pedig 17. Iszónyúan szeretem. Nem mertünk kimenni a szobából csak 2 órával később. Aztán anyum nem volt ott.Hazament. Otthon elmeséltem neki hogy mi történt, és ő nem túl nagy örömmel fogadta a hírt. Annyit kérdezett csak hogy védekeztünke.És kiment. Mit mondjak neki hogy ne legyen ilyen elutasító a tett miatt?????
2011. júl. 25. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Figyelj, nem csináltál semmi rosszat. Ez ilyen korban természetes. Anyukád meg szerintem csak megijedt attól a ténytől, hogy a kislánya felnőtt...
2011. júl. 25. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:
semmit
2011. júl. 25. 21:05
 3/8 A kérdező kommentje:
valószínű
2011. júl. 25. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Lehet nem helyes de az én anyám a mai napig nem tudja hogy már nem vagyok szűz (bár már biztos sejti) 1 éve vagyok együtt a barátommal de nem akarom az ilyeneket az orrára kötni. Persze ha valami problémám lenn hozz fordulnék de nem tartok neki beszámolót róla. Ti mióta vagytok együtt?

Amúgy szerintem meg fog békélni, csak a szülők nehezen viselik el ha a kislányuk felnő. Főleg ha ezt -mint jelen esetben, a saját szemükkel is látják. :\

2011. júl. 25. 21:11
 5/8 A kérdező kommentje:
lassan egy éve vagyuk együtt, és nagyon szertjük egymást, 1 hónapja veszítettük el, mindketten szüzek voltunk, ezért nagyon kötődünk egymáshoz
2011. júl. 25. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:
38%

1. kommentelő..

Mióta természetes a nemi aktus 16 éves korban?Mikor még a szervezetük fejlődésben van.Nem tudom mi van a mai világgal ,de nem a régi. ... 14 éves részeg gyerekek járkálnak az utcán hajnali 2 kor meg ilyenek.EMBEREK! Hova jutott ez a világ?Már nincs olyan hogy tisztelet..

2011. júl. 25. 21:33
 7/8 A kérdező kommentje:
16 évesen elég érettnek érzem magam ahhoz hogy lefeküdjek valakivel akit szeretek
2011. júl. 25. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:

15 vagyok és nem vagyok szűz. szerelemből vesztettem el,és nem bánom,most is együtt vagyunk,másfél év után történt.agyban is elég érettnek tartom magam,

Kedves kérdező.szerintem mondj el mindent anyukádnak,értékelni fgja..nekem is tud mindenről,még orvoshoz is elvitt,hogy ne kelljen parázni a gumi miatt.:) ha normálisan kezeled ő is úgy fog.:)

2011. júl. 26. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!