Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom élvezni?
Figyelt kérdés
Egy partyn két sráccal is megpróbáltam, de egyszerűen nem tudtak úgy felizgatni, hogy elmenjek. Sőt... azt is alig tudtam elérni h egyáltalán benedvesedjek. Mi gond van velem? :// Segítsetek2011. júl. 25. 17:06
11/11 anonim válasza:
intimitás ... két idegen srác kiába tetszik, mégis más ha a barátoddal csinálod. valahogy vágom mit mondasz, én az ilyet úgy hivom hogy robot, megdug de egyszerűen nem tudsz kikapcsolni ... független attól hogy most ribanc vagy vagy sem, az egész fejben dől el, tudatalatt... szerintem. ajj bonyolult :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!