Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom élvezni?
Figyelt kérdés
Egy partyn két sráccal is megpróbáltam, de egyszerűen nem tudtak úgy felizgatni, hogy elmenjek. Sőt... azt is alig tudtam elérni h egyáltalán benedvesedjek. Mi gond van velem? :// Segítsetek2011. júl. 25. 17:06
1/11 anonim válasza:
Háát , neked tetszenek a csajok és ha épp másik csajt nézel akkor az már felizgat ? Mert akkor lezbi vagy ha meg nem akkor nemtudom :D
2/11 anonim válasza:
Lehet, talán csak LEHET, hogy nem csak baszn*d kéne, hanem szeretkezni valaki olyannal akit szeretsz?
3/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lezbikus. Pasimmal minden oké volt, de szakítottunk, csak szerettem volna jól érezni magamat. De hát ez valahogy nem úgy jött össze.
2011. júl. 25. 17:13
4/11 anonim válasza:
1 buli=2 pasi? nem vagy kispályás,inkább afféle autópályás vagy...
5/11 anonim válasza:
biztosan pszichésen gátolt az hogy rib@nc vagy
6/11 anonim válasza:
Rádüntök egy veder vízet, oszt egybű nedves leszöl!
7/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok autópályás, és ribanc sem.
2011. júl. 25. 17:48
8/11 anonim válasza:
Várjmár akkor egy bulin két pasival is lefeküdtél, vagy csak petting volt?
9/11 A kérdező kommentje:
Lefeküdtünk. De nem mentem el. ...és k*rvár@ nem is élveztem az egészet.
2011. júl. 25. 17:52
10/11 anonim válasza:
Nem r.banckodni kéne, hanem egy normális kapcsolatot teremteni! Lehet hogy egy olyan pasival jobban éreznéd magad akivel tényleg szeretitek egymást, nem?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!