Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz lányok, hogy a kicsi de játékos fütyi jobb a nagy fasznál?
ugyan már, egy kicsivel semmit sem lehet kezdeni (13cm alatt meg pláne). Meg kell, hogy legyen a mérete mind hosszban mind szélességben. :)
23/L
persze, és egy 13 centis ujjnyi vékony kis f.szocskát v.ki érez is? azt aztán akármerre tekergeti az illető, akármilyen "játékos" ott marad a hiányérzet.
legyen egészséges 16-7 centi, és lehetőleg olyan vastag a makknál is, mint a tövénél.
ez egy kammerduma, valami csalódott nő mondta biztos, hogy ne rombolja porig a férfi önbizalmát...aztán talált gyorsan egy más indokot, hogy elhagyja :D
talán egy "nem játékos" nagy f.szt. :D
Kompromisszum? Legyen nagy és játékos! :))
De egy átlagosat sem szokás megvetni...
Attól függ hogy bánik vele.De például egy barátnőm mesélte,hogy egy alkalmi partnerét alig érezte,mikor benne volt.na az CIKI.:D
nagy f.szt!:D
Figy nekem 15 centi van szal nem egy hatalmas, de még senki nem panaszkodott, bár ez egyértelmű, h nem fogják a képembe vágni, h gáz vagyok.
Amiből viszont tudom, h jó vagyok az az, h vissza hivnak a csajok, h mi lenne, ha holnap is nálam aludnának mert....
Pedig volt, amelyik barátjának 19 centi volt, csak az volt a tré, h kb 10 percig bírta.
Nagy f@szt mindenkinek!!!
Én mondom Tinéktek eljött a Kánaán, és boldogok akik nagy f@sszal élnek. A kik nem élnek a f@sszal, sosem lépnek be a "mennyek" országába. Midőn eljő az ítélet napja, megtudja minden földi halandó lélek, mekkora a f@sza. Most menjetek és sokasodjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!