Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, ennek örülnétek, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ennek örülnétek, vagy sem?

Figyelt kérdés
Ha reggel arra ébrednétek, hogy a barátnőtök ott lent kényeztet, minden előzetes bejelentés nélkül, akkor annak örülnétek, vagy felkapnátok a vizet? Nem tudom, hogy a pasim hogyan fogadná... Nem akarok csalódást okozni, vagy hogy azt higyje, "csak arra kell". Nos?
2011. júl. 25. 13:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ember függő de igy 90%kba szerintem a vizet nem kapná fel és szerintem örülne is a legtöbb srác szerintem örül az ilyennek
2011. júl. 25. 13:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Feltéve ha nem 3 óra alvás után csinálja... :)
2011. júl. 25. 13:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Történt már ilyen, és abszolút várom, hogy megint megtörténjen...
2011. júl. 25. 13:55
 4/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, és mit gondoltál, mikor rájöttél, "mi folyik"? Egy kicsit sem volt rossz érzésed?
2011. júl. 25. 13:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Naná, hogy örülnék! Még szép :)
2011. júl. 25. 14:12
 6/12 anonim ***** válasza:
nem, de mohát azt ennék
2011. júl. 25. 14:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Heti 3x így ébreszt a barátnőm :).
2011. júl. 25. 15:11
 8/12 anonim ***** válasza:

13:55 vagyok

Nem, nem volt. A 90% eleve merevedéssel ébrednek, ha ez éppen le is van ápolva, az nagyon jó. Nem hiszem, hogy ebből bármi kellemetlenség történhetne...

2011. júl. 25. 16:08
 9/12 anonim válasza:
Ó te ezt most komolyan kérdezed? Életemben eddig háromszor történt ilyen... mind a háromszor kicsattanóan szép napom volt :D csicseregtek a madarak zöldelltek a fák... Télen is... jelentősen feldobja az egész napját az embernek :D 19/F
2011. júl. 25. 16:33
 10/12 anonim ***** válasza:
minden reggel álló cerkával kelek, de te így megoldanád a problémát. nem zavarna.
2011. júl. 25. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!