Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 cm még nőhet szerintem nem túl nagy?
Figyelt kérdés
13 cm a péniszem állva és szerintem elég kicsi még növekedhet? (légy szíves a szánalmas poénokat mellőzd és normálisan ) köszi 14/f2011. júl. 25. 13:06
11/19 anonim 

válasza:

olyan jó hogy kivan irv hogy kizárólag felnőtt látogatóinknak de itt senki se az szintexdxdtiszt.kivétel:D18/F
12/19 anonim válasza:
vágd le,azzal úgyse tudsz mit kezdeni :D
13/19 anonim 

válasza:

Ennyire ráértek..? Napi hányszor méritek le? Minden evés után nézitek, hízott-e vagy mi? XD
15/19 anonim 

válasza:

Nekem sem volt nagyobb ennyi idős koromban. most 17. de nekem véglis tökmindegy mekkora, mert a barátnőmet kielégítem. ha meg nem nő az sem gáz, csak azoknak a lányoknak kell 18-20 akik nem érdemelnek meg egy fiút sem;)
18/F
16/19 anonim válasza:
azért írtál 18-20-at,mert a te farkad 17..mennyire átlátszó!
17/19 konnerth 

válasza:

Utolsónak. Te ezt komolyan gondolod? Most ismerted be végülis hogy neked sem elég a 17 cm ezért te is ugyan ilyen pics@ vagy. Azért tudás kell hozzá hogy így beégesd magad xD!
19/19 anonim 

válasza:

én ha át rajzolok rá akkor átlátok rajtaX)))))))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!