Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 cm még nőhet szerintem nem túl nagy?
Figyelt kérdés
13 cm a péniszem állva és szerintem elég kicsi még növekedhet? (légy szíves a szánalmas poénokat mellőzd és normálisan ) köszi 14/f2011. júl. 25. 13:06
1/19 anonim 

válasza:

Kb 18-21 éves korra állsz meg a fejlődésben, még nőhet(:
Egyébként nem a méret a legfontosabb...;)
3/19 anonim 

válasza:

Szerinted kicsi,oké.
De mihez képest?:D
4/19 anonim 

válasza:

Hogy mérted le?:D Tényleg ennyire érdekel ez a téma???
Egyébként egyáltalán nem kicsi, az átlagos 20 kamu kitalálás.
5/19 anonim 

válasza:

Elmondom neked, hogy egy felnőtt férfinél se ritka a 13cm. Egyébként 14-15-16cm a nagy átlagnak. Csak sokan szeretnek nagyot mondani...
7/19 anonim 

válasza:

13 cm? xDDD az smafu a 23 az már méret... De a 13? xDDD Double fail!
9/19 konnerth 

válasza:

Nekem 17,5 cm amivel szerencsésnek mondhatom magam(ez nem hencegés). 15 éves vagyok de nem hiszem hogy lesz ennél sokkal nagyobb...max 18,5 cm-ig felmegy az talán már sok is lesz nekem...de 14 évesen a 13 cm nem kevés...hidd el hogy mire 18 éves leszel vagy akörül akkor már lesz neked isakkora amekkorával megelégszel majd :).
15/f
10/19 anonim 

válasza:

Nekem 18 körüli és ez pont optimális. A sok hülye örül a hatalmas f@sznak pedig a lányoknak az már fáj. 17 centi körüli az optimális. És nyugi nőni fog. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!