Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok nálatok hogy van ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nálatok hogy van ez?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy pl ha gumi nélkül csináljátok és a csaj nem szed se gyógyszert se semmit, megszakításosan szexeltek, ugyanilyen körülmények közt hogy lehet egymás után kétszer csinálni?

úgy tudom ha egyszer elmentek akkor utána nem ajánlják újra mert sperma kerülhet a lányba az előző aktus miatt...

Tudtok valamit amivel ezt ki lehetne küszöbölni? Előre is köszi :)

2011. júl. 25. 12:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én óvszer nélkül nem csinálnám egymás után 2x. Semmi értelme nincs ekkorát kockáztatni...

Ha már feltétlen egymás után 2x szeretnél elmenni, akkor orál és anál szexet ajánlok. Ha a lány nem meri kipróbálni az anált, akkor maradjatok az orálnál. Abból is létezik többféle pozíció, és nagyon izgató tud lenni. Csak fontos hogy csupaszok legyetek, legalábbis szerintem

2011. júl. 25. 13:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :)
2011. júl. 25. 16:48
 13/15 anonim válasza:
100%

Te jó ég! Egyikőtöknek mindenféleképpen védekeznie kell, különben könnyen nem kívánt terhesség lehet belőle. Egyébként jól tudod. Létezik ez az előváladék, ami spermiumokat is tartalmaz, éppen elegendőt ahhoz, hogy a barátnőd teherbe essen. A legjobb, ha óvszert használtok, bár, ha a lány elmúlt már 18, akkor szedhet tablettákat. Ismerek egy nálam 2 évvel fiatalabb fiút, aki szintén így játszadozott a barátnőjével. Teherbe ejtette. A lány az abortusz mellett döntött, ami miatt depressziós lett. Az is lehet, hogy a későbbiekben nem lesz képes gyereket szülni (meddőség).

Ja és, ha eddig nem tudtátok teherbe ejteni a barátnőtöket ezzel a szánalmasan felelőtlen módszerrel, akkor mázlitok van, ugyanis akkor ti a nagyon kevés 10%-ba tartoztok. Csak az a bökkenő, hogy át lehet lendülni a 90-be! Gratulálok, hogy ennyire tisztelitek és féltitek a barátnőtöket!

24/F

2011. júl. 25. 18:42
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Biztos hogy nem próbálom ki így az egymásután kettőt! Köszi Srácok :)
2011. júl. 26. 15:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az lehet, nem próbálod ki így egymás után a kettőt. Viszont 1-től is teherbe lehet esni, az előváladék miatt, vagy ha későn veszi ki a fiú.

Nekem évekig nem volt ebből baj, de sosem lehet tudni később mi lesz.

F

2011. júl. 26. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!