Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nálatok hogy van ez?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy pl ha gumi nélkül csináljátok és a csaj nem szed se gyógyszert se semmit, megszakításosan szexeltek, ugyanilyen körülmények közt hogy lehet egymás után kétszer csinálni?
úgy tudom ha egyszer elmentek akkor utána nem ajánlják újra mert sperma kerülhet a lányba az előző aktus miatt...
Tudtok valamit amivel ezt ki lehetne küszöbölni? Előre is köszi :)
2011. júl. 25. 12:44
1/15 anonim válasza:
Persze, jó alaposan megkönnyezteted a kobrát, hogy az utolsó csepp is kijöjjön belőle, ezután törölgetés vagy megmosás és jöhet a következő menet:D
2/15 anonim válasza:
Jaa, csak ennyi az egész, meg kell mosni!
3/15 anonim válasza:
egyet ertek az elozo hozzaszolokkal.. mielot elmegy a csavo kiveszi, utanna a csajszi folytatja a csavonak > csavo megmossa 10 perc es mehet tovabb:D
4/15 anonim válasza:
Ne legyetek már idióták! Aztán a barátnőtöknek lesz abortusza! Vagy fizethettek gyerektartást életetek végééig, és gondolom ennyi ésszel nagykorúak se vagytok még!
5/15 anonim válasza:
.. en ezt csinaltam masfel evig soha nemlet semmien baj .. nemertem miert kell elkdelni az isten faxara azokat akik olyasmit probalnak ki amitol a masik fel vagy ellenzi..
6/15 anonim válasza:
Hogy a francba jutna be bármi is ha lemossa? o.
O
7/15 A kérdező kommentje:
Simán bejuthat az előváladékkal... mert a vezetékben még marad meg ilyenek... LEGALÁBBIS ezt hallottam.
2011. júl. 25. 13:03
8/15 anonim válasza:
Sajnos néhány embernek egyáltalán nem lehet gyereke, csak még nem tud róla. Vagy a barátnője meddő, esetleg védekezik.
9/15 anonim válasza:
Igen így van. Nem küldtem el senkit az isten... csak szeretném ha nem szexelnének agybafőbe felelőtlenül. És hidd el, nem hiába mondom, hogy teherbe lehet esni úgy is...
10/15 anonim válasza:
Én 4 évig így védekeztem és nem lett belőle baj. Utána megtöröltem, 15 perc múlva ment a második menet. Azt nem tudom, lehetett volna gyerek, de nem lett tőlem terhes az biztos.
28 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!