Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 19 évesen még mindig szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen még mindig szűz vagyok. mit csináljak hogy minnél gyorsabban és hamarabb megdughassak 1 lányt? 19F

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 00:05
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

furaa. ez előbb még csak minél hamarabb meg akartál dugni valakit...

menj be egy szórakozóhelyre, itass le egy láthatólag mindenre kapható csajt, aztán tessék, meg van oldva.

barátnőt kicsit körülményesebben szerzel, de bevetheted a csodás személyiséged! tuti siker..

2011. júl. 25. 00:50
 42/56 A kérdező kommentje:
De hol keressek hol vannak az ilyen lányok mert szerintem nem a discokban.Esetleg a könyvtárakban?Vagy hol vannak ilyen lányok?A visszahúzódás lehet,hogy nem is visszahúzódás csak nagyon sok idő kell míg megbízok a hozzám közelálló emberekbe.Komolyan kiszámoltam 7 hónap a legkevesebb idő aminek elkel telnie,hogy megbízzak valakibe,sajnos ezen ha a fejem tetejére állok akkor sem tudok változtatni:(
2011. júl. 25. 00:53
 43/56 A kérdező kommentje:
értem ezalatt azokat a lányokat akik kapcsolatra vágynak...
2011. júl. 25. 00:55
 44/56 anonim ***** válasza:

"visszahúzódás lehet,hogy nem is visszahúzódás csak nagyon sok idő kell míg megbízok a hozzám közelálló emberekbe"

pacsi. én is így vagyok ezzel, és gondolom sokan.

hát nem tudok neked segíteni, de abban biztos vagyok, hogy mindenfelé vannak, csak észre kell venni őket.

2011. júl. 25. 01:16
 45/56 A kérdező kommentje:

Értem:s

köszönöm szépen mindenkinek a válaszát,mentek a zöld kezek,de az első oldal kicsit furcsa volt.

Még jöhetnek válaszok előre is thnx csá

2011. júl. 25. 01:24
 46/56 anonim ***** válasza:
sok kékosztriga
2011. júl. 25. 02:04
 47/56 anonim ***** válasza:
Gratulálok az értelmi szintedhez. Nem az a ciki, hogy ennyi évesen szűz vagy, hanem neked csak arra kell egy lány...
2011. júl. 25. 11:04
 48/56 anonim ***** válasza:
Változtass a felfogásodon
2011. júl. 25. 14:36
 49/56 A kérdező kommentje:

nem olvastátok el a válaszaimat:@:@:@:@

olvassátok el :@:@:

2011. júl. 25. 14:45
 50/56 anonim válasza:
figyelj, mutass képet, és megnézem, h hogy nézel ki, aztán....
2011. júl. 25. 19:53
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!