Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen még mindig szűz vagyok. mit csináljak hogy minnél gyorsabban és hamarabb megdughassak 1 lányt? 19F
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 00:05
21/56 anonim válasza:
nem kell neked csaj, haggyukmár.
22/56 anonim válasza:
ezio_auditore, h téged minden kérdésnél látlak. :D:D
23/56 anonim válasza:
látom ismeritek egymást XD am szerintem keress egy kur.vát oszt kész ennyi :D
24/56 anonim válasza:
függő? :O mitől is függjek? : D
25/56 A kérdező kommentje:
a wowozást már meguntam.
húsvér egyedekre van szükségem.
Kell 1 nő mert úgy érzem,hogy ha nem fogok szexuális kapcsolatot létesíteni 1 nővel...nem is +gondoltam magam barátnő kell nekem akit kiismerhetek és megoszthatom vele a gondolkodásomat,beszélgetni,hülyéskedni+ilyenek.
hol találok Budapesten ilyen lányokat?akik normálisak...ja és velem1korú kellene,hogy legyen.
2011. júl. 25. 00:27
26/56 anonim válasza:
00:26
Á mostanában nem tolom annyit :D
00:26
Amit csak akarsz boci
27/56 anonim válasza:
Sehol.
Mert a normális lányok látják milyen vagy, és hanyatt-homlok menekülnek majd előled.
:)
28/56 anonim válasza:
ennyi keress egy IQ harcost és kész :P
29/56 anonim válasza:
ja. a hozzáállásodon kéne változtatni.
30/56 A kérdező kommentje:
de miért???
képes vagyok nagyon szeretni és megtalálni a közös nevezőt azzal a lánnyal aki elfogadna engem.
2011. júl. 25. 00:30
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!