Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből mi lehet? (gyors válaszokat pls)
Figyelt kérdés
Röviden az a helyzet, hogy van egy srác akivel néha buliban kavarunk ő 3évvel idősebb nálam. Amúgy nagyon jó barátok vagyunk.. tegnap is buliban voltam, nemtudtam hol aludni, így nála aludtam. Este ittunk még de csak picit nem voltunk berugva, és éjjel megint kavartunk. Csak petting volt.. most viszont nem olyan votl mint máskor, hanem miután "megvolt" visszafeküdt mellém az ágyba, magához húzott és cirógatott.. viszont nem hiszem, hogy barátnőügyileg érdekelném..vagyis eddig nemhittem..de mire véljem ezt? Nem szokott ilyeneket tenni. Ja és reggel ugy mozogtunk meg éjszakai is mintha egy pár lennénk.. úgy beszélgettünk, és olyan volt minden egyes mozdulatunk.. szerintetek lehet belőle valami?2011. júl. 24. 23:27
2/5 anonim válasza:
Most komolyan vad idegen emberektől vársz tanácsokat? Ezt csak te tudhatod. Te ismered őt. Amúgy miért ne lehetne belőle valami?
3/5 anonim válasza:
Minden esély meg van rá, sztem:)
4/5 A kérdező kommentje:
csak mert már rég óta kavarunk, és eddig tudtam, hogy nem érdeklem őt, úgy barátnő ügyben.. csak most ezeket a jeleket, hogy cirógatott..nemtudom mire vélni:)
2011. júl. 24. 23:30
5/5 anonim válasza:
nem vagyok ribanc, de ez nagyon jól hangzik. :) szerintem lehet belőle valami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!