Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet még valami? (normális válaszokat)
Van 1 srác, akit egy táborban ismertem meg. Nagyon aranyos volt, sokat lógtunk együtt, de konkrétan nem volt semmi, de elég sokan azt hitték, hogy járunk. Aztán elkezdődött a suli, minden megváltozott. Távolságtartó lett és olyan fura. Majd msn-en nagyon csúnyán összevesztünk. Mindent egymáshoz vágtunk, ő még azt is mondta, hogy nem tetszettem neki, csak szórakozott. Azóta nem is nagyon beszéltünk, bár az utóbbi időben egyre többet. véletlen kézérintések, összenézések, pont mint a táborban. De az igazság az, hogy ezt elég sok lánnyal csinálja.
Nem tudom, még talán lehet köztünk valami?
16/L
Nagyon aranyos volt....végre egy ellenpélda arra, hogy a "nagyon aranyos" nem minden estben jelenti azt, hogy= nem vagy az estem.
kérdésedre válaszom: igen lehet köztetek még bármi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!