Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok szex közbe csinálni? Mitől jó a szex?
Figyelt kérdés
Teljesen fel vagyok izgulva az olyan jelenetekre a filmekben amikor a pasi nekiesik a csajnak majd ágynak dőlnek szenvedélyesen egymásra néznek, csókolóznak, szépen lassan indulnak neki a dolognak. Szívesen lennék mindig a csaj helyébe. :P a lányeg h a pasi tapasztalt legyen. Ti hogy vagytok ezzel? Hogyan zajlik nálatok a szex? Mit élveztek igazán benne? Én még nem szexeltem, sőt, azt sem értem h hogy lehet elérni hüvelyi orgazmust. Ha ujjazni akarom magam nem érzek semmi jót, majdnem csak fájdalmat...Naggyából ennyi :D 19/L2011. júl. 24. 22:57
11/24 anonim válasza:
vegig olvastam a valszokat es mivel egy normalis sincs gondoltam majd en adok egyet, de idokozbe rajottem hogy nem vagom mi a kerdes.
12/24 anonim válasza:
tyí vaze. Ez részletekbe menő vót....A rászorulók nevében is köszönjük.
14/24 anonim válasza:
23:13 micsoda kis őszinte valaki xD
15/24 anonim válasza:
23:13 vagyok
Talán valakinek problémája van ezzel ? :) :P
16/24 anonim válasza:
Dehogy. Maga a folyamat helyénvaló, a megfogalmazás precíz, szerintem a gyakorlatba való átültetéssel sem lehet gond, ha már az elméleti síkon ilyen vehemenciával történik az aktus :D
17/24 anonim válasza:
megint 23:13 vagyok
Köszönöm a bizalmat :P :D
18/24 anonim válasza:
mindenkinek másképp,jó,ha leírjuk neked azt,hogy nekünk hogy,és úgy próbálod majd Te is élvezni nem biztos,hogy sikerülni fog...erre majd Te rájössz magadtól. és valószínűleg még azért fáj mert szűz vagy
19/24 anonim válasza:
a 23:13 67%os aki 23:13nak adja ki magát az csaló mert 73 %os. 23:13 csak 1x írt. éljen 23:13!
20/24 anonim válasza:
Facebook tuti nyerő szex közben! Ajánlom figyelmedbe...
Esetleg a WoW...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!