Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok szex közbe csinálni? Mitől jó a szex?
Ez a kérdés kellően átgondolt: "mit szoktatok szex közbe csinálni?"
:)
Mi mindig nagyon vadak vagyunk. 18 éves vagyok, a pasim 29.Örülök,hogy egy tapasztalt férfi vette el a szüzességem.
Mi mindig a fürdőszobában kezdjük, és az ágyban kötünk ki.Ez azért jó, mert a szex előtti fürdést is azzal tölthetjük,hogy együtt vagyunk.Ráadásul a víz , a vizes test, rettentő izgató.Mikor a halószobába kerülünk , heves csókcsatába kezdünk. Ő ledönt engem (szeretem ha durvul) és a nyakamat kezdi csókolgatni,egyre lejjebb halad. Ahogy kinyal, az isteni érzés.Majd én szopom le őt,de olyan érzékien és egyben hevesen,hogy tökre elveszti ettől a fejét ( nem úgy bánok egy fasszal mintha csak egy eszköz lenne,ami segít eljutni az orgazmusig, én imádom a faszt.... előszőr csókolgatom a faszát, egyre feljebb haladva,majd nyalogatom a makk körül, szívogatom,és már alig várja, hogy bekapjam, aztán leszopom ... sokáig tartom ugyanazt az ütemet, ami mégnagyobb élvezetet hoz neki). Aztán megint ő kövezkezik, megujjaz, és mire berakja a péniszét,minimum 2x volt is orgazmusom . Rengeteg pózt kipróbáltunk már,de amikor ki akarok egyenlíteni, tehát vmit nyújtani neki, akkor a lovagló pózt választom,hogy ő is pihenhessen kicsit és én tudjak irányítani.Azt még gyakorolnunk kell, hogy egyszerre élvezzünk el,de majdnem minden tökéletes :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!