Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A puncim nem átlagos. Főleg férfiak véleményét kérném ki. Így is lefektetnétek?
Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy az egyik kilógó kisajkam feljebb van egy kicsit mint a másik.Valamint a két szeméremajak találkozásánál nem 1 gyűrődés van ( a csikló vonalában ) hanem kettő.
Mennyire fontos nektek egy punci szépsége ? :)
18/L
2011. júl. 24. 22:32
32/47 anonim válasza:
nem azon múlik hidd el, szóval le!
33/47 anonim válasza:
Ha valaki a puncid alapján ítél meg, az már régen rossz! Ha szeretek egy lányt, tök mindegy milyen a puncija!
34/47 Niko0131 válasza:
Legalább limitált a szerkezeted,meglesném ám :DD
35/47 anonim válasza:
Szerintem a fiúknak teljesen mindegy,hogy milyen a formája.Eleve nem te tehetsz róla. ;)
37/47 anonim válasza:
Szerintem meg annak mindegy, aki még nem látott még olyat. (Mindegy csak lásson már egyet) Miután meg mindenki különböző, minden csajnak más-más puncija van. Nincs mindenkinek egyformán hiper-szuper puncija. De ritka hogy ne legyen jó. Úgyhogy én nem aggódnék a helyedben.
39/47 anonim válasza:
ha állandóan ez zavar, akkor menj el szexuálpszichológushoz
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!