Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A puncim nem átlagos. Főleg férfiak véleményét kérném ki. Így is lefektetnétek?
Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy az egyik kilógó kisajkam feljebb van egy kicsit mint a másik.Valamint a két szeméremajak találkozásánál nem 1 gyűrődés van ( a csikló vonalában ) hanem kettő.
Mennyire fontos nektek egy punci szépsége ? :)
18/L
2011. júl. 24. 22:32
1/47 anonim válasza:
Ezt nehéz így elképzelni, képet róla vagy el se hisszük! Na jó csak vicc vót...
2/47 anonim válasza:
örülj neki hogy nem vagy átlagos:D:D amúgy engem nem zavarna...18/F
3/47 anonim válasza:
szerintem nincs semmi baj vele. nincs tökéletes. és aki szeret így is el fog fogadni :) ha amugy csinos csaj vagy szerintem egyáltalán nem baj :)
4/47 WhiteLabel válasza:
Ha nem baj leírom erről a véleményemet, nyersen ahogy gondolom.
Szóval ha valaki csak dugni akar azért nem érdekli, ha meg valaki szeret akkor azért nem érdekli.
5/47 anonim válasza:
Szerinted az érdekli majd a pasidat, hogy nem szimmetrikusak a szeméremajkaid, és hogy hány darab "gyűrődés" van rajta??? Nem hiszem el, hogy ezt most komolyan kérdezted! Az ápoltság a lényeg, nem ez!
6/47 A kérdező kommentje:
Jólvan. Csak engem ez eléggé foglalkoztat.
2011. júl. 24. 22:40
7/47 anonim válasza:
Még sosem jutott eszembe, hogy a gyűrődéseket számolgassam.
8/47 anonim válasza:
Pont az ilyet szeretem :DD van pasid? ;)
9/47 A kérdező kommentje:
:) nincs
2011. júl. 24. 22:47
10/47 k4lm0p1r1n válasza:
ha már eljutunk odáig hogy lefekszünk akkor nem fog érdekelni hogy hogy néz ki a puncid. lényeg hogy ne legyen büdös, és ne keljen a szőrben könyékig matatni mire rátalálok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!