Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lànyok! Ti elégitetettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lànyok! Ti elégitetettek ki már fiut a barát nöd tőkkel vagy masztiztatok már együtt? Légyszi kort is irjatok

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
mi van?
2011. júl. 24. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"barát nöd tőkkel"

Valaki fordítsa már le nekem a kérdést!

2011. júl. 24. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szóval arra vagy kíváncsi, hogy van-e itt olyan hölgy, aki már elégített-e ki férfit tökkel? (persze, hogy sütő vagy milyen fajtájú arról nem kapunk részletes információt)
2011. júl. 24. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
nem értem...
2011. júl. 24. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez a kérdés magyarul:

Lányok! Ti elégitetettek ki fiút barátnőtökkel vagy masztiztatok már együtt? :D:DD:D

szerencsétlen...

2011. júl. 24. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát, megpróbálok válaszolni, de sokkal könnyebb lenne, ha leírnád, hogy mi lenne a kérdés!!! Mármint úgy, hogy meg is értsük!!!

Szóval: elégítettem már ki fiút. Mivel a barátom, ezért nyilván nem a barátnőmre tartozik a mi kapcsolatunk, ezért egyedül tettem. A barátommal már "masztiztunk" együtt, de abból petting lett. A barátnőmmel soha nem tenném. A barátnőimmel nem is létesítenék soha ilyen nemű kapcsolatot, ugyanis nem izgat ahogy egy másik lány maszturbál...

20/L (Ez az egy kérés értelmes)

2011. júl. 24. 22:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is arra irányult a kérdés, hogy egy lány és a barátnője elégített-e már ki fiút TÖKKEL, mint az amerikai pitében JIM a pitével. :) És arra is kíváncsi a kérdező, hogy ez melyik században, vagy földtörténeti korban történt. :)
2011. júl. 24. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!