Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem? Vagy sima barátság? Sosem lehet az enyém.
Nos, hogy miért nem lehet az enyém arra jó nagy okot ad, hogy az illető szintén fiú, és nem akar elvből másik fiúval lenni, pedig ő biszex. a másik okot nem mondom el, mert nem akarom hogy valahogy kiderüljön ki is vagyok a leírtak alapján.
Szóval, mindig ő jár a fejemben, lefekvés előtt a nevét mondogatom, nem első a testi vágy, az második, inkább őt akarom, egészben, és csak utána szexuális a vonzalom. érte elmennék messzire, még a saját családtagjaim ellen is megyek, és megteszek dolgokat, amiket másokért, sőt még magamért sem tennék. Ez most szerelem? nem voltam még szerelmes....
- nem kell
Amúgy meg nem akarom, hogy majd a gyerekem azt kérdezgesse miért fogja az a két bácsi vagy néni egymás kezét!!!
így is eléggé el van fajulva ez a világ
Szia!
Én ugyanebben a helyzetben vagyok,csak lány...és lányba...
Szerelemnek azért nem nevezném,amit érzek,mert attól függetlenül,hogy hihetetlenül intenzív,mély érzés,még nem teljesedett ki.Szerintem csak akkor lehet szerelemnek nevezni,ha a másik fél viszont szeret.A csonka szerelem sajnos még csak nagyon erős(és fájdalmas) vágyódás.
Kitartást!:)
Szió
Velem is volt már ilyen, mert szintén bisex vagyok (mondjuk csaj) CSak azt tudom tanácsolni neked hogy merj kockáztatni. Hátha ő is ugyan igy érez. Vagy csak próbálj puhatolózni. Egy kis beszélgetésbe egyikőtök sem hal bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!