Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem? Vagy sima barátság? Sosem lehet az enyém.
Nos, hogy miért nem lehet az enyém arra jó nagy okot ad, hogy az illető szintén fiú, és nem akar elvből másik fiúval lenni, pedig ő biszex. a másik okot nem mondom el, mert nem akarom hogy valahogy kiderüljön ki is vagyok a leírtak alapján.
Szóval, mindig ő jár a fejemben, lefekvés előtt a nevét mondogatom, nem első a testi vágy, az második, inkább őt akarom, egészben, és csak utána szexuális a vonzalom. érte elmennék messzire, még a saját családtagjaim ellen is megyek, és megteszek dolgokat, amiket másokért, sőt még magamért sem tennék. Ez most szerelem? nem voltam még szerelmes....
Kedved 21:54!
Te komolyan azt gondolod, hogy a létszámcsökkenésnek az az oka, hogy egyre többen vannak meleg férfiak? elárulom neked, hogy ugyan annyian vannak mint 100 éve, de most már van bátorságuk felvállalni ország világ előtt, hogy mit érez. Van fogalmad róla hogy ez milyen nehéz lehet? De ez teljesen mindegy. Amíg egy homoszexuális ember EGY férfinál keresi a boldogságot, addig Te heteroként a mai világban (bocsánat az általánosításért) elmész egy buliba, szobára viszed az első riban*cot akinek jó a feneke, és fogalmad sincs róla, hogy esetleg van egy gyermeked. Van, hogy ezeket a gyermekeket, (mivel a lány még éretlen hozzá és nincs anyagi háttér) gyermekotthonba adja, ott nő fel a gyerek szülők és kellő szeretet nélkül. Ha választani lehetne, inkább legyen több homokos és kevesebb szenvedő kisgyermek (akikből sajnos felnőtt korukra rossz esetben egy szeretethiányos nagyszájú agresszív ember lesz, akinek ugyebár nem lesz gyereke... )
És nézz hülyének, de vannak elegem Afrikában akik szenvednek, nem kell hogy a magyarok is odáig süllyedjenek...
És Kedves kérdező! Ha emellett a fiú mellett úgy érzed hogy boldog lennél, harcolj érte! És igen, amit érzel szerintem vagy szerelem, vagy nagyon nagyon erős vonzalom, kötődés. Én a helyedben mindenképp beszélnél vele, elmondanám hogy szerintem miért lenne érdemes felvállalni, és meggyőzném hogy legalább próbáljuk meg titokban. Nagyon sok erős és kitartást kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!